رسپی

دستور تهیه کیک کرامبل هلو در منزل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کیک کرامبل هلو در منزل

کیک کرامبل هلو یکی از کیک‌های خوشمزه و محبوب در دنیا است که با مواد گوناگونی درست می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله کیک کرامبل هلو را ببینید، با ما همراه باشید.

دستور تهیه کیک کرامبل هلو خوشمزه و مخصوص

مواد لازم کیک کرامبل هلو

آرد ۱٫۵ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ½ پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه
خامه ترش یا ماست یونانی ⅔ پیمانه
بیکینگ‌ پودر ۱٫۵ قاشق چایخوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
هلو ۱ پیمانه

مواد لازم کرامبل

آرد ⅓ پیمانه
شکر قهوه‌ای ⅓ پیمانه
پودر دارچین ½ قاشق چایخوری
کره ۱٫۵ قاشق غذاخوری

دستور تهیه کیک کرامبل هلو

دستور تهیه کرامبل هلو در خانه

مرحله اول

برای تهیه کیک کرامبل هلو خوشمزه، ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس به تهیه مواد کرامبل می‌پردازیم. برای این کار، آرد را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا پودر دارچین و شکر قهوه‌ای را به کاسه اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس کره ذوب‌شده را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مواد به خوبی ترکیب شوند. پس از آن، مواد کرامبل را کنار گذاشته و به سراغ تهیه کیک می‌رویم.

مرحله سوم

تخم مرغ را به همراه شکر و عصاره وانیل در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا مخلوط شود. سپس خامه ترش و روغن مایع را به کاسه اضافه می‌کنیم.

دستور تهیه کیک کرامبل هلو

دستور تهیه کیک کرامبل هلو در منزل (مرحله به مرحله)

مرحله چهارم

حالا مواد را به مدت ۱ دقیقه هم می‌زنیم. سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را در الک می‌ریزیم و ۳ بار الک می‌کنیم. مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم می‌زنیم.

مرحله پنجم

وقتی بافت مایه کیک یکدست شد، هم زدن را متوقف می‌کنیم. دقت کنید که بافت مایه کیک کمی سفت است. حالا پوست هلو را جدا کرده و به قطعات کوچک خرد می‌کنیم و به مایه کیک اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

اکنون مایه کیک را به آرامی هم می‌زنیم تا هلوها مخلوط شوند. سپس قالب را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و مایه کیک را در آن می‌ریزیم، بعد با لیسک به خوبی پخش می‌کنیم و مواد کرامبل را به صورت یکنواخت روی مایه کیک می‌ریزیم.

نکات پخت کیک کرامبل هلو

مرحله هفتم

حالا اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۳۰ دقیقه در فر بماند تا کاملا بپزد. پس از این مدت، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو می‌زنیم و خارج می‌کنیم. اگر مواد کیک به آن نچسبیده باشد، کیک پخته شده است.

مرحله هشتم

بعد از اینکه کیک پخت، قالب را از فر خارج می‌کنیم و پس از خنک شدن، کیک را از قالب جدا می‌کنیم. در نهایت کیک را در ظرف مورد نظر می‌گذاریم و به اندازه‌های دلخواه برش می‌زنیم و با چای تازه دم سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا