دستور تهیه کیک گاتوشا (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کیک گاتوشا
این کیک را میتوان بهعنوان کیک عصرانه یا در کافیشاپها تهیه کرد. همچنین میتوان با شکلات و خامه آن را تزیین کرد. داخل این کیک از شکلات، کره و گردو استفاده شده است که طعم متفاوتی به آن میدهد و به خاطر گردو، خواص زیادی نیز دارد. برای مشاهده دستور تهیه کیک گاتوشا در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم کیک گاتوشا
شکر دانه ریز یک و نیم لیوان
شیر یک و نیم لیوان
آرد سفید دو و یک چهارم لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
پودر کاکائو ۴ قاشق غذا خوری
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
پودر نسکافه ۱ قاشق مربا خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
جوش شیرین یک چهارم قاشق چای خوری
گردو خرد شده یک چهارم لیوان
تخممرغ ۳ عدد
دستور تهیه کیک گاتوشا
مرحله اول
برای شروع، شیر، شکر، روغن و پودر کاکائو را در مخلوطکن میریزیم. بهتر است از پودر کاکائو با کیفیت استفاده شود. مواد را حدود سه دقیقه میکس میکنیم تا شکر بهخوبی حل شود.
مرحله دوم
اگر دوست داشتید میتوانید شکر را کمی در آسیاب خرد کنید. سپس همه مواد را در یک کاسه بریزید و با همزن ترکیب کنید. یک لیوان از مخلوط را کنار میگذاریم و بقیه را در یک کاسه دیگر ریخته و تخممرغها را یکی یکی اضافه میکنیم و با همزن هم میزنیم.
مرحله سوم
برای هر تخممرغ تقریباً ۲۰ ثانیه کافی است تا هم بخورد. شکلات را خرد کرده و در یک کاسه میریزیم. سپس کره را به آن اضافه کرده و روی بخار کتری ذوب میکنیم. وقتی شکلات کاملاً ذوب شد، از روی بخار کتری برمیداریم تا کمی خنک شود.
مرحله چهارم
بعد از خنک شدن، آن را به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست شود. سپس مواد خشک شامل آرد، پودر کاکائو، نسکافه، بکینگ پودر و جوش شیرین را در یک کاسه الک کرده و گردوهای خرد شده را به آن اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
آرد مخلوط شده را کمکم به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد کیک یکدست شود. یک قالب را آماده کرده و کف و دیوارههای آن را کمی با روغن چرب میکنیم. سپس مخلوط آرد و پودر کاکائو را درون قالب ریخته و میچرخانیم تا کف قالب را کاملاً بپوشاند.
مرحله ششم
بعد از آن، قالب را برمیگردانیم و ضربه میزنیم تا اضافات آرد خارج شود. مواد کیک را در قالب میریزیم. فر را ۱۰ دقیقه قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس قالب کیک را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون فر میگذاریم تا بپزد.
مرحله هفتم
بعد از پخت، قالب را از فر خارج کرده و با خلال یا سیخ چوبی روی کیک سوراخهایی ایجاد میکنیم. سپس سسی که در مرحله اول کنار گذاشتیم را در دو مرحله روی کیک میریزیم. این کیک را میتوان در قالب سیلیکونی و روی اجاق گاز نیز تهیه کرد.
مرحله هشتم
برای این کار، یک قابلمه چدن بزرگ آماده کرده تا کیک بهراحتی در آن جا بگیرد. کف قابلمه را چند قالب مینی تارت قرار میدهیم تا فاصله لازم بین کف قابلمه و کف قالب کیک ایجاد شود.
مرحله نهم
به مدت ده دقیقه قابلمه را با شعله ملایم روی اجاق گاز قرار میدهیم تا گرم شود. سپس قالب کیک را با احتیاط درون قابلمه قرار داده و در آن دمکنی میگذاریم. اجازه میدهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت درون قابلمه بپزد.
مرحله دهم
سپس کیک را از قابلمه خارج کرده و مانند زمانی که در فر پخته میشود، روی کیک سوراخهایی ایجاد میکنیم و با سس مرطوب میکنیم. وقتی سس بهخوبی به خورد کیک رفت، میتوان به آرامی آن را از قالب خارج کرد و تزیین نمود. کیکهای شکلاتی خیس نیازی به تزیین زیاد ندارند.
مرحله یازدهم
اما میتوان شکلات سفید را با خامه در یک ظرف قرار داده و روی بخار کتری ذوب کنیم. سپس آن را داخل قیف ریخته و کمی انتهای قیف را میبریم و به صورت رفت و برگشتی روی کیک میریزیم. کمی پودر پسته روی آن میپاشیم و سرو میکنیم.