دستور تهیه کیک گردو و موز خوشمزه و ساده با ظاهر خاص و مجلسی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کیک موز و گردو مناسب صبحانه، عصرانه
به گزارش رضیم : امروزه بیشتر مردم دوست دارند کیک و شیرینی های مختلف را خودشان در خانه درست کنند تا از کیفیت و سلامت آنها مطمئن شوند. در این بین، کیک ساده برای عصرانه خیلی طرفدار دارد. پس با رضیم همراه باشید تا ساده ترین روش تهیه کیک موز و گردو را به شما معرفی کنیم.
مواد لازم برای تهیه کیک موز و گردو
- تخم مرغ : ۴ عدد
- پودر قند : ۱ لیوان
- وانیل : ۱ قاشق چای خوری
- شیر : نصف لیوان
- روغن مایع : ۱ لیوان
- آرد : ۲ لیوان
- بیکینگ پودر : ۱ قاشق غذا خوری
- موز له شده : ۲ عدد
- گردو خردشده : نصف لیوان
دستور تهیه کیک موز و گردو
- زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
- زمان پخت: ۵۰ دقیقه
ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم و کنار میگذاریم. سپس زردهها و سفیدههای تخم مرغ را جدا کرده و اول سفیدهها را در یک ظرف خشک و تمیز میزنیم. وقتی کمی فرم گرفت، مقدار کمی از پودر قند را روی آن الک کرده و دوباره میزنیم تا کاملاً فرم بگیرد و از ظرف نریزد. بعد آن را به مدت کوتاهی در یخچال میگذاریم تا آب نیفتد.
حال زردهها را با باقیمانده پودر قند و وانیل حدود ۵ دقیقه هم میزنیم تا کشدار شود. بعد شیر و روغن مایع را افزوده و تنها در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
در این مرحله، مخلوط آرد و بکینگ پودر را به تدریج و در سه نوبت به مواد اضافه کرده و به آرامی و به صورت دورانی با قاشق یا لیسک هم میزنیم (نیاز به همزن نیست). سپس موزهای له شده و گردوی خرد شده و سفیدههای فرم گرفته را به مواد اضافه میکنیم و به آرامی با لیسک یا قاشق هم میزنیم تا پف سفیده نرود. حالا مواد کیک را در قالب مورد نظر ریخته و در فر که ۱۵ دقیقه قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم. کیک ما آماده است.
سایر نکات کیک موز و گردو
- مقدار روغن مایع در دستور اصلی ۱ لیوان است. ولی من نصف لیوان ریختم و مشکلی نداشت. شما هم میتوانید کمتر بریزید، اما مقدار بقیه مواد را تغییر ندهید.
- معمولاً کیکها در قالب میان تهی، بسیار خوب پخته میشوند. اگر بار اول است که کیک درست میکنید، حتماً از قالب میان تهی استفاده کنید تا با فر و مراحل کیک پزی آشنا شوید.
- اگر قالب شما میان تهی نبود، از قالبی که مواد را حدود دو سوم پر کند استفاده کنید یا دو قالب درست کنید. مثلاً اگر قالب میان تهی ندارید، از دو ظرف پیرکس یا دو ظرف لازانیا استفاده کنید.
- مهمترین نکته در کیفیت کیکها، میزان هم زدن تخم مرغ است. هر چه بیشتر هم بزنید کیک شما براقتر و سبکتر میشود. تا جایی که شکر کاملاً حل شود باید هم بزنید.
خواص گردو
مغز گردو سرشار از پروتئین، قند، آب و چند اسید آلی است و ویتامینهای A، B، C، D و E را دارد. این میوه همچنین دارای اسیدهای چرب مفید و املاح معدنی مانند کلسیم، پتاسیم، منیزیم و فسفر است. مواردی وجود دارد که میزان فسفر گردو را در میان منابع غنی قرار میدهد. گردو از نظر طب سنتی ایران گرم و خشک است و از روغن آن برای پخت غذا استفاده میشود. گردو میتواند بیماریهای ریوی را درمان کند و مصرف آن برای کاهش کلسترول خون مفید است. همچنین، مصرف گردو میتواند از تشکیل سنگ کلیه و کیسه صفرا جلوگیری کند.
موز سرشار از فیبر بالا است
موز حاوی مقدار زیادی فیبر است. فیبر محلول باعث کاهش هضم غذا و حفظ احساس سیری برای مدت طولانیتر میشود. به همین دلیل، موز اغلب در وعده صبحانه گنجانده میشود تا شما بتوانید روز خود را بدون نگرانی از وعده بعدی شروع کنید. موز میتواند به بهبود سلامت گوارش کمک کند و فیبر غذایی بسیاری از مزایای سلامتی را در بر دارد. یک موز متوسط حدود ۳ گرم فیبر دارد و به این ترتیب موز به عنوان یک منبع خوب فیبر معرفی میشود.