رسپی

دستور تهیه کیک گلاب در منزل مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیک گلاب بسیار خوش عطر و خوش طعم

این کیک در کنار خانواده طعمی دلچسب و دلپذیر خواهد داشت. با ما همراه شوید.

دستور تهیه کیک گلاب با عطر گل محمدی

مواد لازم برای تهیه شربت کیک

  • آب 150 میلی لیتر
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری
  • نمک یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • مغز بادام ریز شده 75 گرم
  • شکر 100 گرم
  • تخم‌مرغ 2 عدد
  • عسل 1 قاشق غذاخوری پر
  • ماست 250 گرم
  • روغن گل آفتاب‌گردان 150 میلی لیتر
  • خلال پوست یک عدد لیموترش
  • گلاب 1 الی 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش یک عدد
  • مغز پسته خلال شده
  • گلبرگ گل محمدی

دستور تهیه کیک گلاب

  1. فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. ظرفی که می‌خواهید کیک را در آن بپزید را با کاغذ روغنی پوشانده و در فر قرار دهید.
  2. آرد را الک کنید و با نمک، بیکینگ پودر، شکر و بادام ریز شده مخلوط کنید.
  3. در ظرفی جداگانه، تخم‌مرغ، عسل، ماست، روغن گل آفتاب‌گردان و خلال پوست لیمو را با هم ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
  4. به آرامی مخلوط تخم‌مرغ را به وسط ظرف آرد و نمک بریزید و همه را با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. می‌توانید در این مرحله مقداری خلال پسته را هم اضافه کنید.
  5. مواد را در ظرفی که برای کیک در نظر گرفته‌اید بریزید و به مدت 50 دقیقه در فر بپزید. وقتی که چاقوی تمیزی را به داخل کیک فرو کنید، نباید چیزی به آن بچسبد.
  6. کیک را از فر خارج کرده و بگذارید تا سرد شود.
  7. در زمانی که کیک در حال سرد شدن است، می‌توانید شربت را آماده کنید. در یک قابلمه کوچک، آب و شکر را ترکیب کنید و روی حرارت بگذارید تا به مدت 5 دقیقه بجوشد و مقدار آب تقریباً نصف شود.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه کیک طرح قلب با شکلات + تصویر

6 راز خوشمزه برای تازه نگه داشتن انواع کیک و شیرینی

2 نوع کیک و شیرینی بدون شکر برای مبتلایان به دیابت

دستور تهیه شیرینی کشمشی تابه‌ای بدون فر

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا