رسپی
دستور تهیه کیک گلاب در منزل مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html
کیک گلاب بسیار خوش عطر و خوش طعم
این کیک در کنار خانواده طعمی دلچسب و دلپذیر خواهد داشت. با ما همراه شوید.
دستور تهیه کیک گلاب با عطر گل محمدی
مواد لازم برای تهیه شربت کیک
- آب 150 میلی لیتر
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- نمک یکچهارم قاشق چایخوری
- مغز بادام ریز شده 75 گرم
- شکر 100 گرم
- تخممرغ 2 عدد
- عسل 1 قاشق غذاخوری پر
- ماست 250 گرم
- روغن گل آفتابگردان 150 میلی لیتر
- خلال پوست یک عدد لیموترش
- گلاب 1 الی 2 قاشق غذاخوری
- آب لیموترش یک عدد
- مغز پسته خلال شده
- گلبرگ گل محمدی
دستور تهیه کیک گلاب
- فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. ظرفی که میخواهید کیک را در آن بپزید را با کاغذ روغنی پوشانده و در فر قرار دهید.
- آرد را الک کنید و با نمک، بیکینگ پودر، شکر و بادام ریز شده مخلوط کنید.
- در ظرفی جداگانه، تخممرغ، عسل، ماست، روغن گل آفتابگردان و خلال پوست لیمو را با هم ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
- به آرامی مخلوط تخممرغ را به وسط ظرف آرد و نمک بریزید و همه را با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. میتوانید در این مرحله مقداری خلال پسته را هم اضافه کنید.
- مواد را در ظرفی که برای کیک در نظر گرفتهاید بریزید و به مدت 50 دقیقه در فر بپزید. وقتی که چاقوی تمیزی را به داخل کیک فرو کنید، نباید چیزی به آن بچسبد.
- کیک را از فر خارج کرده و بگذارید تا سرد شود.
- در زمانی که کیک در حال سرد شدن است، میتوانید شربت را آماده کنید. در یک قابلمه کوچک، آب و شکر را ترکیب کنید و روی حرارت بگذارید تا به مدت 5 دقیقه بجوشد و مقدار آب تقریباً نصف شود.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه کیک طرح قلب با شکلات + تصویر
6 راز خوشمزه برای تازه نگه داشتن انواع کیک و شیرینی
2 نوع کیک و شیرینی بدون شکر برای مبتلایان به دیابت
دستور تهیه شیرینی کشمشی تابهای بدون فر