رسپی

دستور تهیه کیک یزدی کیک همه کس پسند (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیک یزدی سنتی و اصل به سبک قنادی ها

در این بخش با ما باشید تا طرز تهیه کیک یزدی سنتی را به شما آموزش دهیم. با رضیم همراه شوید.

دستور تهیه کیک یزدی مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی

  • آرد سفید ــ ۳۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ ــ ۳ عدد
  • شکر ــ ۲۰۰ گرم
  • ماست ــ ۱۷۵ گرم
  • روغن مایع ــ ۱۷۵ گرم
  • گلاب ــ به اندازه ته استکان
  • زعفران ــ به دلخواه
  • عسل یا شربت بار ــ ۱ قاشق
  • بیکینگ پودر ــ یک قاشق چایخوری
  • هل سبز ساییده ــ یک قاشق چایخوری
  • نمک میوه ــ نصف قاشق چایخوری (برای پف بهتر کیک یزدی استفاده از نمک میوه الزامیست)

دستور تهیه کیک یزدی

  1. شکر، تخم‌مرغ، ماست، روغن مایع، نمک میوه، عسل، گلاب و زعفران دم کرده را در یک کاسه با همزن دستی مخلوط می‌کنیم (حدود پنج دقیقه).
  2. در ظرف دیگری بیکینگ پودر را با آرد و هل مخلوط کرده و به تدریج به مخلوط قبلی اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. سپس کاغذهای مخصوص را در قالب‌های فلزی کیک یزدی می‌گذاریم.
  3. مواد را تا نیمه قالب‌ها پر می‌کنیم، سپس قاشق یا چنگال را در روغن مایع زده و در وسط کیک‌ها فرو می‌کنیم. بعد منتظر می‌مانیم تا کیک‌ها طلایی شوند.

نکاتی که من اضافه کردم

:۱- مقدار هل را نصف کردم و به جای آن وانیل اضافه کردم. ۲- قالب‌ها را تا دو سوم پر کردم. ۳- بعد از ریختن مواد کیک داخل قالب، قاشق چایخوری را در روغن مایع فرو کردم و در مرکز قالب زدم تا روی کیک‌ها ترک بردارد. دمای فر را ۲۲۰ درجه کردم و حدود ده دقیقه در طبقه وسط گذاشتم. وقتی کاملاً گنبدی شدند، دما را کم کردم تا روی کیک‌ها کاملاً طلایی شود.

لذت آشپزی با رضیم:

دستور تهیه بیسکو کیک یا سابله کیک در منزل

آشنایی با چند نکته درباره قالب‌های کیک و ژله

دستور تهیه شیرینی کشمشی تابه‌ای بدون فر

گردآوری شده مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا