رسپی
دستور تهیه گازپاچو (غذای اسپانیایی) عجیب ولی خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
سوپ گازپاچو اسپانیایی
طرز تهیه این سوپ خیلی آسان است و به عنوان یک وعده مناسب برای بهار و تابستان بسیار خوشمزه خواهد بود. با ما همراه باشید.
سوپ گازپاچو، یک سوپ سرد بر پایه گوجهفرنگی
مواد لازم برای گازپاچو
- گوجهفرنگی متوسط: ۴ عدد
- خیار متوسط: ۳ عدد
- پیاز کوچک: ۱ عدد
- فلفل دلمه سبز: نصف یک عدد
- لیموترش ریز: ۲ عدد
- پودر نان خشک: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
دستور تهیه گازپاچو خوشمزه
- گوجهفرنگی، خیار، پیاز و فلفل دلمه را با توجه به سلیقهتان ریز کنید یا در غذاساز پوره کنید.
- دو پیمانه آب را به همراه آب لیموترش، پودر نان خشک و روغن زیتون اضافه کنید.
- نمک و فلفل را به ترکیب اضافه کنید.
- سوپ را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس سرو کنید.
نکات کلیدی برای تهیه گازپاچو
- برای تهیه پودر نان خشک، میتوانید نان یا مغز نان بیات را خشک کرده و خرد کنید.
- میتوانید از نعناع خرد شده در سوپ استفاده کنید.
- به جای آب، میتوانید از آب گوجهفرنگی استفاده کنید.
- آب دوغ خیار اسپانیایی، گزینه خوبی است.
- نکات اضافی در مورد گازپاچو:
- گازپاچو جزو غذاهای ملل است.
- زمان آمادهسازی مواد اولیه حدود ۱۵ دقیقه خواهد بود.
- میتوانید گازپاچو را به عنوان پیشغذا سرو کنید.
- توجه داشته باشید که مقدار مواد و دستور برای ۴ نفر مناسب است.
گردآوری شده از مجلهی رضیم
مریم امینی