رسپی

دستور تهیه گازپاچو (غذای اسپانیایی) عجیب ولی خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سوپ گازپاچو اسپانیایی

طرز تهیه این سوپ خیلی آسان است و به عنوان یک وعده مناسب برای بهار و تابستان بسیار خوشمزه خواهد بود. با ما همراه باشید.

سوپ گازپاچو، یک سوپ سرد بر پایه گوجه‌فرنگی

مواد لازم برای گازپاچو

  • گوجه‌فرنگی متوسط: ۴ عدد
  • خیار متوسط: ۳ عدد
  • پیاز کوچک: ۱ عدد
  • فلفل دلمه سبز: نصف یک عدد
  • لیموترش ریز: ۲ عدد
  • پودر نان خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دستور تهیه گازپاچو خوشمزه

  1. گوجه‌فرنگی، خیار، پیاز و فلفل دلمه را با توجه به سلیقه‌تان ریز کنید یا در غذاساز پوره کنید.
  2. دو پیمانه آب را به همراه آب لیموترش، پودر نان خشک و روغن زیتون اضافه کنید.
  3. نمک و فلفل را به ترکیب اضافه کنید.
  4. سوپ را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس سرو کنید.

نکات کلیدی برای تهیه گازپاچو

  • برای تهیه پودر نان خشک، می‌توانید نان یا مغز نان بیات را خشک کرده و خرد کنید.
  • می‌توانید از نعناع خرد شده در سوپ استفاده کنید.
  • به جای آب، می‌توانید از آب گوجه‌فرنگی استفاده کنید.
  • آب دوغ خیار اسپانیایی، گزینه خوبی است.
  • نکات اضافی در مورد گازپاچو:
  • گازپاچو جزو غذاهای ملل است.
  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه حدود ۱۵ دقیقه خواهد بود.
  • می‌توانید گازپاچو را به عنوان پیش‌غذا سرو کنید.
  • توجه داشته باشید که مقدار مواد و دستور برای ۴ نفر مناسب است.

گردآوری شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا