رسپی

دستور تهیه گام به گام پخت شیرینی گل خانگی عید نوروز همراه با تصاویر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه شیرینی گل خانگی عید نوروز به‌صورت مرحله به مرحله

شیرینی گل، یک شیرینی خوشمزه و ساده است که ترد بوده و به راحتی در دهان آب می‌شود. طعم و عطر وانیل و کره آن غالباً مورد پسند بسیاری از افراد است. این شیرینی به سادگی و با هزینه کم تهیه می‌شود. در روزهای پایانی اسفند، وقت خوبی است تا از این فرصت بهره برده و شیرینی‌های خانگی ساده را در خانه درست کنید. برای دستور تهیه مرحله به مرحله، با ما در رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی گل خانگی عید نوروز

  • آرد قنادی: ۳۰۰ گرم ( ۲ پیمانه)
  • کره: ۲۰۰ گرم
  • پودر قند: ۱۰۰ گرم ( ۲/۳ پیمانه)
  • سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
  • وانیل: ۱۰ گرم ( ۲ قاشق چای‌خوری)
  • مربا، مارمالاد، کرمفیل یا بریلو برای تزئین

دستور تهیه شیرینی گل خانگی عید نوروز

ابتدا کره را به دمای اتاق برسانید. سپس پودر قند را الک کنید. کره و پودر قند را با همزن به مدت حدود پنج دقیقه هم بزنید تا رنگ آن کرم‌رنگ شود.

وانیل را اضافه کنید. سپس سفیده تخم مرغ را اضافه کرده و به مدت سه دقیقه هم بزنید.

آرد را الک کنید و به تدریج به مخلوط اضافه کنید.

تمام مواد را به آرامی با استفاده از لیسک هم بزنید.

دستور تهیه شیرینی گل خانگی عید نوروز قبل از پخت

  • فر را از ده دقیقه قبل روشن کنید.
  • خمیر شیرینی را داخل قیف بریزید.
  • کف سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید.
  • خمیر شیرینی را با فاصله مناسب بر روی سینی فر با ماسوره دلخواه شکوفه بزنید.

وسط شیرینی‌ها را به آرامی سوراخ کنید.

  • شیرینی‌ها را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید تا زمانی که ته شیرینی‌ها طلایی شود.

دستور تهیه شیرینی گل خانگی عید نوروز بعد از پخت

سینی را از فر خارج کرده و بگذارید شیرینی‌ها کمی خنک شوند.

“““html

شیرینی را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. پس از اینکه شیرینی خانگی شما خنک شد، می‌توانید داخل آن را با مواد دلخواه پر کنید.

دستور تهیه شیرینی گل خانگی عید نوروز بدون فر .

طرز تهیه شیرینی گل خانگی برای عید نوروز بدون فر

برای درست کردن شیرینی خانگی بدون احتیاج به فر، می‌توانید از دو راه مختلف استفاده کنید. یکی اینکه یک فر دست‌ساز خانگی بسازید و دیگری اینکه با ماهی‌تابه رژیمی شکل بپزید و با این روش شیرینی خوشمزه‌ای درست کنید.

روش نگهداری شیرینی خانگی گل عید نوروز

  1. بعد از اینکه شیرینی گل خانگی خنک شد، آن را در یک ظرف دربسته قرار دهید.
  2. این شیرینی بافتی نرم و شکننده دارد، بنابراین هنگام چیدن آن در ظرف دقت کنید تا خراب نشود.
  3. می‌توانید شیرینی را دو تا سه هفته در دمای اتاق نگهداری کنید.
  4. برای اینکه شیرینی گل خانگی مدت بیشتری سالم بماند، می‌توانید آن را در ظرف دربسته و در یخچال یا فریزر قرار دهید.

طرز تهیه شیرینی بانتی ویژه عید

۱۰ نوع شیرینی ویژه عید نوروز همراه با طرز تهیه آن‌ها

دستور تهیه گام به گام پخت شیرینی گل خانگی عید نوروز همراه با تصاویر (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا