دستور تهیه گاناش زعفرانی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه گاناش زعفرانی
گاناش یکی از روشهای زیبا کردن کیک و دسرهاست که خیلی هم کاربردی است. این ترکیب از شکلات و خامه درست میشود و شما میتوانید میزان آن را طبق سلیقهتان تغییر دهید تا به غلظت مناسبی برسید.
با گاناش میتوانید کیکها را تزئین کنید یا آن را غلیظتر کرده و به شکل خامه فرمدار درآورید. همچنین میتوانید از آن برای پر کردن بین لایههای کیک نیز استفاده کنید. نوع شکلات و طعمی که انتخاب میکنید، مهم نیست. امروز دستور تهیه گاناش زعفرانی را با شما در میان میگذاریم. پس با ما همراه باشید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
خامه صبحانه | (حدود ۵ قاشق غذاخوری) ۵۰ گرم |
شکلات تختهای سفید | (حدود یک سوم پیمانه) ۱۰۰ گرم |
پودر زعفران | یک چهارم قاشق چایخوری |
کره | یک قاشق غذاخوری |
روغن مایع | یک قاشق چایخوری |
دستور تهیه گاناش زعفرانی
خامه صبحانه را در یک ظرف کوچک و نچسب بریزید و شعله را کم کنید. وقتی دور ظرف خامه کمی حباب زد، شکلات سفید خرد شده را به آن اضافه کنید و سپس پودر زعفران را نیز بریزید. همه مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند و رنگ زعفران را بگیرند.
سپس شعله را خاموش کرده و کره که به دمای اتاق رسیده را اضافه کنید و هم بزنید. اگر میخواهید گاناش شما براقتر شود، میتوانید یک قاشق چایخوری روغن مایع هم اضافه کنید. اجازه دهید کمی خنک شود. وقتی که نیمه گرم شد، میتوانید با قاشق یا قیف یک بار مصرف روی کیکتان بریزید.
اگر میخواهید روی لبههای کیک قطرههای درشت بریزید، اجازه دهید بیشتر خنک شود. این سس خیلی سریع و راحت آماده میشود و به خاطر زعفرانی که دارد، عطر و رنگ زیبایی به کیکها میدهد. امیدوارم این دستور تهیه را بپسندید.
منبع : ساعدنیوز