رسپی
دستور تهیه گمج کباب گیلانی با روش اصلی و سنتی (مرحله به مرحله)

“`html
گمج کباب گیلانی با سبزی محلی
گمج، یک نوع ظرف سفالی است که زمانی که در دمای ۱۱۰۰ درجه سانتیگراد حرارت ببیند، لعاب میگیرد. در گذشته، غذاهای خوشمزهی شمالی مثل خورشت فسنجان، باقلا قاتق شمالی، ترشی تره، کباب مرغ ترش و… در این ظرف تهیه میشد.
برای استفاده از گمج، بهتر است بار اول کمی آب در آن بریزید و بگذارید تا کاملاً خیس بخورد و مرطوب شود. همچنین میتوانید اول در آن ماست درست کنید تا محکمتر شود. با ما همراه باشید.
دستور تهیهی گمج کباب (غذای محلی استان گیلان)
مواد لازم برای تهیه گمج کباب
- گوشت تکهای = نیم کیلو
- پیاز = ۳ عدد
- جعفری سائیده شده = نیم کیلو
- انار ترش سائیده شده = به میزان لازم
- آب = ۱ لیوان
- نمک و فلفل و زردچوبه و روغن = به میزان لازم
دستور تهیه گمج کباب گیلانی
- گوشت را با پیاز رنده شده، فلفل، زردچوبه، جعفری سائیده شده و کمی آب و ۱ قاشق روغن روی
- شعله کم میپزیم.
- در حین پخت به غذا سر میزنیم و اگر آبش کم شد، کمی آب اضافه میکنیم.
- وقتی گوشت کاملاً پخت، آب انار ترش یا انار ترش سائیده شده و نمک را اضافه کرده و صبر میکنیم تا خورشت جا بیفتد.
لذت آشپزی با رضیم:
دستور تهیهی خورشت ساک، غذای محلی مازندران
دستور تهیه آبگوشت کشک | غذای محلی
قیساوا | دستور تهیه یک غذای محلی به نام قیساوا
گردآوری شده مجلهی رضیم
مریم امینی