رسپی

دستور تهیه گواکاموله ( دیپ مکزیکی ) (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه گواکاموله (دیپ مکزیکی)

گواکاموله یک سس خوشمزه است که اصلی‌ترین مواد آن آووکادو هستند و در ابتدا توسط مردم آزتک مکزیک درست شده است. علاوه بر استفاده از آن در غذاهای مکزیکی، گواکاموله به عنوان یکی از چاشنی‌ها در آشپزی آمریکایی هم محبوب شده است. معمولاً برای تهیه گواکاموله، آووکادوهای رسیده را با استفاده از هاونگ و کمی نمک له می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه گواکاموله:

آووکادو رسیده: 2 عدد
پیاز قرمز خرد شده: 1/4 پیمانه
گوجه‌فرنگی خرد شده: 1/4 پیمانه
فلفل دلمه‌ای سبز یا رنگی خرد شده: 1/4 پیمانه
آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
گشنیز تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دستور تهیه سس گواکاموله:

آووکادوها را از وسط نصف کنید، هسته آن‌ها را جدا کرده و پوستشان را بکنید.
آووکادوها را با چنگال خوب له کنید تا به صورت پوره درآیند.
پیاز، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، آبلیمو، گشنیز، نمک و فلفل را به آووکادوهای له شده اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید.
گواکاموله را بلافاصله سرو کنید.

کالری گواکاموله به مواد مصرفی آن بستگی دارد. به طور میانگین، یک فنجان گواکاموله با مواد گفته شده حدود 240 کالری دارد.

نکات تکمیلی:

می‌توانید برای تندتر شدن طعم آن، کمی سس تند مانند سس تاباسکو به گواکاموله اضافه کنید.
از سبزیجات دیگری مثل ذرت، نخود فرنگی یا خیارشور نیز می‌توانید در تهیه گواکاموله استفاده کنید.
گواکاموله را می‌توان در یخچال تا 2 روز نگهداری کرد.
نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا