دستور تهیه یخمک طالبی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه یخمک طالبی خانگی
یخمک طالبی یکی از خوراکیهای خوشمزه و محبوب است که درست کردنش خیلی آسان و سریع است. در روزهای گرم تابستان، این یخمک میتواند خیلی دلپذیر باشد. شما میتوانید از میوههای مختلف برای تهیه یخمک استفاده کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله دستور تهیه یخمک طالبی با ما همراه باشید.
مواد لازم: | میزان مورد نیاز : |
---|---|
پوره طالبی | ۲ لیوان |
ثعلب | نیم قاشق چایخوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر یا عسل | به مقدار دلخواه |
دستور تهیه یخمک طالبی
برای شروع، طالبی را برش داده و به تکههای کوچک تقسیم کنید. سپس پوست و تخمههای آن را جدا کرده و کنار بگذارید و بعد از آن، طالبی را به اندازههای کوچک خرد کنید و در ظرفی بریزید و داخل فریزر بگذارید تا خوب یخ بزند.
بعد از ۳ تا ۴ ساعت که طالبیها یخ زدند، آنها را از فریزر درآورده و در میکسر بریزید. سپس مقداری ثعلب به آنها اضافه کنید. اگر ثعلب در دسترس ندارید، اشکالی ندارد. ثعلب فقط باعث میشود یخمک کمی کشدار شود.
برای هر یک لیوان پوره میوه، کافی است نصف قاشق چایخوری ثعلب به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یخمک کشدار شود. ثعلب همچنین برای تهیه بستنیهای مختلف نیز استفاده میشود.
سپس، به دلخواه خود مقداری گلاب روی طالبیها بریزید و کمی وانیل اضافه کنید. بر اساس سلیقه خود، میتوانید مقدار شکر را نیز اضافه کنید تا یخمک را به شیرینی دلخواه برسانید.
به یاد داشته باشید که مقدار گلاب، وانیل و شکر بستگی به ذائقه شما دارد. به جای شکر هم میتوانید از عسل استفاده کنید و اگر طعم گلاب را نمیپسندید، میتوانید آن را نریزید.
در نهایت همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک مایه صاف و یکدست به دست آید. سپس مقداری از این مخلوط را در قالبها ریخته و در فریزر بگذارید تا ۲ تا ۳ ساعت کامل سفت شوند.
بعد از این زمان، قالب یخمکها را از فریزر درآورده و به آرامی یخمکها را از قالب جدا کنید تا شکلشان خراب نشود. سپس چند یخمک طالبی را در ظرف مناسب قرار داده و در روزهای گرم نوش جان کنید.
منبع : در نهایت