دستور تهیه یک نوع کیک خوشمزه مجارستانی که هر کد بانویی باید بلد باشد (مرحله به مرحله)

“`html
کیک دوبوس (به انگلیسی: dobosch caramel chocolate cake) یا دوبوس تورته (به انگلیسی: Dobos torte) یک کیک لایهای شکلاتی و کاراملی است که برای اولین بار توسط جوزف دوبوس تهیه شد. این کیک کلاسیک مجارستانی شامل 6 لایه بوده و بین لایههای آن با شکلات پر میشود.
مواد لازم کیک دوبوس
- تخممرغ بزرگ 6 عدد
- شکر 150 گرم
- عصاره وانیل خالص یک قاشق غذاخوری
- آرد کیک 130 گرم
- نمک 1 پینچ
- مواد لازم کرم کره شکلاتی
- شکلات تلخ (شکلات Bittersweet با حداقل 35 درصد شکلات خالص) ریز شده 100 گرم
- کره متوسط 3 قالب
- پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
- شکر 125 گرم
- وانیل 1 قاشق غذاخوری
- مواد لازم کارامل
- شکر 3/4 لیوان
- آب 2 قاشق غذاخوری
- آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه کیک دوبوس
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس روی کاغذ را اسپری جداکننده بزنید.
سپس زرده و سفیده تخممرغ را از هم جدا کنید.
سفیده تخممرغ را هم بزنید تا کف کند، سپس نیمی از شکر را کمکم به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا کاملاً فرم بگیرد. این کار معمولاً 6 دقیقه طول میکشد. اگر کاسه را برگردانید، نباید تکان بخورد.
زرده تخممرغ را با نیمی از شکر و وانیل با سرعت بالا حدود 3 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود.
سفیده را در دو مرحله به زرده اضافه کنید و با لیسک به آرامی و به صورت دورانی مخلوط کنید.
حال آرد کیک و نمک را الک کرده و در دو مرحله به تخممرغها اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
خمیر را به طور مساوی در سینیهای فر پخش کرده و سطح آن را صاف کنید، سپس به مدت 5 تا 7 دقیقه در فر بپزید.
برای اطمینان از پخت کیک، انگشتتان را وسط کیک بزنید. اگر کیک به انگشتتان چسبید، یعنی هنوز پخته نشده است.
بعد از خنک شدن، کاغذ روغنی را از کیکها جدا کنید تا بتوانید برش بزنید و روی هم قرار دهید.
برای تهیه کرم شکلاتی، یک قابلمه را پر از آب کرده و روی حرارت بگذارید. شکلات را در یک کاسه ریخته و به روش بن ماری روی بخار آب ذوب کنید.
کره را نیز به همین صورت نرم کنید. سپس پودر کاکائو را به کره اضافه کرده و مخلوط کنید.
شکر را به کره اضافه کرده و هم بزنید.
سپس شکلات ذوب شده را به مواد اضافه کنید و همه چیز را به خوبی هم بزنید.
کیکهایی که پختهاید را به 6 تکه مساوی تقسیم کنید. سپس روی هر لایه مقداری از کرم کره بزنید و لایهها را روی هم قرار دهید. در آخر روی آنها را با بقیه کرم شکلاتی بپوشانید.
برای تهیه کارamel، شکر، آب و آب لیمو را در یک قابلمه کوچک ترکیب کرده و به جوش بیاورید تا رنگش کهربایی شود. سپس شعله را خاموش کنید.
یکی از کیکها را به شکل دایره یا مثلث برش بزنید و روی آن یک لایه نازک کارامل بزنید. از کارامل برای تزئین روی کیک استفاده کنید. همچنین در بعضی از دستورها، کارامل را مستقیماً روی لایه بالایی کیک میریزند.