رسپی
دستور تهیه ی آش ماست شیرازی گرم و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
روش تهیه آش ماست خوشمزه شیرازی
آش ماست شیرازی یکی از خوشطعمترین آشهای ایرانی است. بیایید با هم این دستور تهیه را دنبال کنیم.
دستور تهیه آش ماست شیرازی
مواد مورد نیاز برای تهیه آش شیرازی
- گوشت ۱۲۵ گرم
- لپه ۱۲۵ گرم
- برنج ۲۰۰ گرم
- سبزی (ترخان و شوید) ۱ پیمانه
- ماست غلیظ ۵۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
دستور پخت آش خوشمزه
- لپه و برنج را چند ساعت قبل از پخت خیس کنید.
- گوشت را با پیاز خرد شده، نمک، فلفل و زردچوبه بپزید. سپس استخوانها را جدا کرده و گوشت را له کنید.
- لپه را جداگانه بپزید.
- برنج را با حدود ۷ پیمانه آب روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملاً نرم شود.
- سبزی خرد شده را به برنج اضافه کنید و بگذارید بپزد.
- سپس لپه و گوشت له شده را اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا با حرارت کم آش غلیظ و جا بیفتد. هر چند وقت یکبار آش را هم بزنید تا نسوزد و آماده شود.
- آش را باید کمی سفتتر از آنچه که انتظار دارید از روی حرارت بردارید، زیرا بعداً با اضافه کردن ماست کمی رقیق میشود.
- ماست را با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.
- بعد از خاموش کردن شعله، بگذارید آش کمی خنک شود.
- سپس ماست را اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و در ظرف سرو بریزید. با فلفل سیاه تزئین کنید و نوش جان!
نکته پایانی برای تهیه آش شیرازی
اگر ماست را به آش داغ اضافه کنید، ممکن است ماست کمی بریده شود.
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی