رسپی

دستور تهیه ی برنجک یا برنج پفی ساده در منزل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه برنجک – مواد لازم و طرز پختن

برنجک شباهت زیادی به گندمک دارد، اما به طور صنعتی از ترکیب آرد برنج و بلغور ذرت همراه با روغن نباتی، پودر پنیر و نمک درست می‌شود. برای اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

دستور تهیه برنجک بو داده (برنج پفی)

برنج برای تهیه برنجک بو داده کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد و تأثیر چندانی در روند تهیه آن نمی‌گذارد. مثلاً اگر از برنج‌های دانه بلند استفاده کنید، برنجک ظاهری کشیده و زیبا خواهد داشت. و اگر از برنج‌های کوتاه قد و معطر استفاده کنید، برنجک‌های تپل‌تر و خوش‌عطر خواهد بود. همچنین می‌توانید از برنج‌های باقی‌مانده وعده‌های غذایی اصلی خود نیز برای تهیه برنجک استفاده کنید، که این روش عالی برای مصرف برنج‌های اضافی در یخچال است.

اگرچه برنجک به دلیل جذب روغن کمی پرکالری است، اما اگر روغن مناسب باشد و بوی نامطبوع نگیرد، این محصول بسیار سهل الهضم، تا حدودی سیرکننده و برای افرادی که دچار اسهال هستند مناسب است. همچنین، اگر در تهیه آن از آرد بلغور ذرت استفاده شود، می‌تواند مقداری از ریزمغذی‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند.

لازم به یادآوری است که بر اساس حجم پفکی غلات فرآوری شده، سه چهارم تا یک و نیم پیمانه برنجک یا گندمک معادل یک واحد غلات محسوب می‌شود. هر فرد بسته به سن، جنسیت، وزن و دیگر عوامل، به طور روزانه بین 6 تا 11 واحد غلات نیاز دارد که چند واحد از آن می‌تواند از طریق مصرف برنجک، گندمک، ذرت حجیم شده و برشتوک یا کورن فلکس‌هایی که شامل دانه کامل غلات هستند، تأمین شود.

مواد لازم برای تهیه برنجک در خانه

  • برنج ایرانی
  • ۵۰ گرم
  • روغن یک قاشق سوپخوری
  • شیر یک لیوان
  • نمک ماسه ای
  • نصف قاشق سوپخوری

دستور تهیه برنجک خوشمزه

  1. ابتدا برنج‌ها را بشویید و در کاسه‌ای بریزید. سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و بگذارید ۲۴ ساعت در شیر خیسانده شود.
  2. بعد از گذشت این مدت، آن را در سبدی آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود.
  3. در یک تابه گود یک قاشق روغن بریزید و برنج خیس خورده در شیر را در روغن تفت دهید.
  4. بعد از تفت دادن، آب نمک را آماده کنید و به برنج اضافه کنید و ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود.
  5. برای بودادن برنج‌ها، با رسوب نمک در ته ظرف آن را عوض کرده و ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید. مدت زمان لازم برای بودادن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.
  6. بهتر است از نمک ماسه‌ای بدون ید استفاده کنید.

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا