رسپی

دستور تهیه ی ترشی لیمو ترش خوشمزه و ملس با دو روش (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ترشی لیمو ترش با بهترین روش خانگی

ترشی یک نوع چاشنی خوش طعم است که انواع مختلفی دارد. شما می‌توانید با توجه به سلیقه خود و خانواده‌تان، ترشی‌های متفاوتی را برای فصل پاییز و زمستان درست کنید. با رضیم همراه شوید.

دستور تهیه کامل ترشی لیمو ترش خوشمزه

مواد لازم برای ترشی لیمو

  • لیموترش ۱ کیلوگرم
  • نمک ۲ قاشق سوپخوری
  • دانه‌ی خردل سیاه ۳ قاشق سوپخوری
  • پودر فلفل قرمز ۱ قاشق سوپخوری
  • زردچوبه یک و نیم قاشق چایخوری
  • شکر قهوه‌ای ۲۰۰ گرم
  • آبلیمو ۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه)
  • سرکه ۶۰ میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)

دستور تهیه ترشی لیمو ترش شیرازی روش اول

  1. لیموها را با نمک در قابلمه‌ای پر از آب جوش بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
  2. سپس لیموها را در صافی بگذارید و روی آن‌ها آب سرد بریزید.
  3. لیموها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود.
  4. حالا روی لیموها برش‌هایی به شکل + بزنید و سپس آن‌ها را با مخلوط دانه‌ی خردل، فلفل قرمز، زردچوبه و شکر قهوه‌ای پر کنید و در شیشه مناسبی بچینید.
  5. اکنون آبلیمو و سرکه را بجوشانید و وقتی داغ است، روی لیموها بریزید.
  6. شیشه‌ها را در آفتاب قرار دهید. بعد از یک هفته ترشی آماده‌ی مصرف است.

نکته: حتماً از نمک دریا در ترشی‌ها استفاده کنید. بسیاری از نمک‌های آشپزخانه ید دارند که می‌تواند ترشی و خیارشور را نرم کند.

ادویه ترشی شامل تخم گشنیز؛ سیاه‌دانه تفت‌داده و گلپر است.

دستور تهیه ترشی لیمو روش دوم

مواد لازم برای ترشی لیمو

  • لیمو شیرازی
  • نمک
  • فلفل قرمز

دستور تهیه ترشی لیمو ترش

  1. ابتدا لیموها را که سالم و بدون لک هستند، می‌شوییم و یک روز می‌گذاریم آب آن‌ها برود. سپس آن‌ها را خرد یا حلقه می‌کنیم و هسته‌هایشان را در می‌آوریم.
  2. نیازی نیست که حتماً همه هسته‌ها را در بیاورید، چون اگر هسته‌ها بمانند، ترشی تلخ می‌شود. فلفل قرمز و نمک را روی لیموها می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم، سپس در ظرف مناسب می‌ریزیم و در آن را محکم می‌بندیم تا طعم بگیرد.
  3. ظرف را در محلی خنک و سایه قرار می‌دهیم و هر روز دو بار ظرف را تکان می‌دهیم. این ترشی بعد از یک ماه آماده مصرف است.
  4. این ترشی سرکه ندارد و برای کسانی که سرماخورده‌اند و نمی‌توانند ترشی‌های دیگر مصرف کنند، بسیار مناسب است.
  5. شما می‌توانید میزان تندی ترشی را کم یا زیاد کنید.

*نکته: اگر دوست دارید تلخی پوست لیمو را بگیرید، می‌توانید لیموها را به مدت ۳ روز در آب سرد بگذارید و هر بار آب آن را عوض کنید تا پوست لیمو شیرین شود و سپس مراحل را مانند قبل انجام دهید.

گردآوری شده مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا