رسپی

دستور تهیه ی حلوای زنجبیلی مرحله به مرحله با طعم عالی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه حلوای زنجبیلی و نکاتی برای ایجاد طعم ایده آل

حلوا یکی از بهترین دسرها برای ماه رمضان است. این دسر انواع مختلفی دارد و شما می‌توانید آن را با روش‌های گوناگون در خانه تهیه کنید. در این مقاله، دستور تهیه حلوای زنجبیلی را با بهترین روش خواهید دید. با رضیم همراه باشید.

حلوای زنجبیلی _ دستور تهیه حلوای زنجبیلی

مواد لازم برای حلوای زنجبیلی

  • آرد: ۲ لیوان
  • پودر قند: ۱ و ۱/۲ لیوان
  • پودر گردو: ۱۰۰ گرم
  • کره: ۱۵۰ گرم
  • پودر زنجبیل: ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر هل: ۴ قاشق غذاخوری

دستور تهیه حلوای زنجبیلی

ابتدا آرد را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. با یک قاشق چوبی هم بزنید تا بوی خام آرد گرفته شود و عطر خوبی از آن خارج شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و آرد را الک کنید.

آرد الک شده را دوباره در قابلمه بریزید و کره را به آن اضافه کنید. کمی تفت دهید تا کره به خوبی با آرد مخلوط شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پودر هل، پودر زنجبیل و گردوی پودرشده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

اجازه دهید مخلوط آرد کمی خنک شود (توجه داشته باشید که آرد داغ باعث ذوب شدن پودر قند می‌شود) سپس پودر قند را روی آن الک کنید و ترکیب کنید. مواد را در یک ظرف یا قالب بریزید و با استفاده از پشت قاشق یا دست، آن‌ها را به هم فشار دهید تا یکدست شوند.

روی حلوا پودر قند و خلال پسته بپاشید و با چاقو به شکل مربع یا لوزی برش بزنید. سپس ظرف حلوای خود را در یخچال بگذارید تا خوب سرد و سفت شود.

این حلوا را می‌توانید با چای سرو کنید (این حلوا بافت ترد و شکننده‌ای دارد و به راحتی در دهان آب می‌شود).

نکته‌های مهم برای پخت حلوا

می‌توانید با اضافه کردن زعفران، طعم زعفرانی را به این حلوا اضافه کنید، همچنین می‌توانید روی حلوا را با شکلات ذوب‌شده تزیین کنید.

جمع آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا