رسپی
دستور تهیه ی خاویار بادمجان یک خوراک سالم و ساده (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه خاویار بادمجان خوشمزه با کمترین مواد لازم
اگر (خاویار بادمجان) را تندتر درست کنید، طعم بهتری خواهد داشت. این غذا را میتوانید با نان یا برنج میل کنید. با ما همراه باشید.
طرز تهیه ایگرا (خاویار بادمجان)
مواد لازم برای پخت خاویار بادمجان
- بادمجان ۴ عدد
- پیاز ۲ عدد
- سیر ۴ حبه
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- جعفری ۵۰ گرم
- آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
مراحل تهیه خاویار بادمجان
ما میتوانیم بادمجانها را به دو روش آماده کنیم.
دو روش برای تهیه خاویار بادمجان خوشمزه
روش اول: کباب کردن بادمجانها روی حرارت مستقیم و روش دوم: آبپز کردن بادمجانها. معمولاً برای تهیه خاویار بادمجان، بادمجانها را کباب میکنیم.
پس از کباب کردن بادمجانها، اجازه میدهیم خنک شوند و سپس پوست آنها را میگیریم.
- در مرحله بعد، گوجه فرنگیها را روی حرارت کباب میکنیم و پس از خنک شدن، پوست آنها را میگیریم و به صورت ریز خرد میکنیم و کنار میگذاریم.
- پیازها و سیرها را به صورت نگینی خرد میکنیم و به همراه روغن زیتون در یک تابه تفت میدهیم تا نرم شوند.
- سپس گوجهفرنگیها را به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا آب آنها تبخیر شود. در این مرحله ادویهها را اضافه میکنیم.
- پس از اضافه کردن نمک و فلفل سیاه، بادمجانها را کاملاً با گوشتکوب له میکنیم (یا میتوانیم با چاقو آنها را ساطوری کنیم) و به تابه اضافه میکنیم.
- جعفری را به صورت ریز خرد میکنیم و به همراه آب لیمو به خوراک اضافه میکنیم.
- در مرحله پایانی، درب تابه را میگذاریم و با حرارت کم میگذاریم خوراک جا بیفتد و روغن بیاندازد. حدود ۱۰ دقیقه زمان نیاز است.
- برای خوشرنگ شدن خوراک، میتوانیم کمی رب گوجهفرنگی هم به آن اضافه کنیم.
- برای این کار، ۱ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی را در مقداری روغن تفت میدهیم تا سرخ شود و طعم خامی آن برطرف شود، سپس آن را به خوراک اضافه میکنیم.
- پس از آماده شدن خوراک، آن را با نان سرو میکنیم.
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی