رسپی

دستور تهیه ی خوراک بلدرچین سالم و مغذی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه خوراک بلدرچین خوشمزه با طعم خاص

شما می‌توانید این غذا را بدون نیاز به فر و تنها روی اجاق درست کنید. امیدوارم با تهیه این خوراک خوشمزه، طعمی عالی به سفره‌های خود ببخشید و از خوردن آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید. با من همراه شوید.

طرز تهیه خوراک بلدرچین

گوشت بلدرچین نه‌تنها بسیار خوشمزه است، بلکه پروتئین بالاتری نسبت به دیگر پرندگان دارد و حاوی اسیدآمینه های کمیاب نیز هست.

در اینجا شما را با طرز تهیه خوراک بلدرچین با طعم و مزه خاص آشنا می‌کنیم. گوشت بلدرچین بوی خاصی ندارد و برای خوش طعم کردن آن می‌توانید از پیاز، روغن زیتون، آب لیمو، زعفران، فلفل و برگ بو و… استفاده کنید.

طرز تهیه خوراک بلدرچین خوش طعم

با گوشت بلدرچین می‌توانید غذاهای متنوع و خوشمزه‌ای درست کنید، مانند خوراک بلدرچین، خورش بلدرچین و کباب بلدرچین که هر کدام را می‌توانید با سس‌ها و مواد مختلف خوش‌طعم کنید.

مواد لازم برای تهیه خوراک بلدرچین

  • بلدرچین: سه عدد
  • پیاز: دو عدد
  • آب لیمو: یک فنجان
  • روغن زیتون: یک سوم فنجان
  • زعفران دم کرده: یک چهارم فنجان
  • کره برای سرخ کردن: به میزان لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
  • هویج، سیب‌زمینی، آلو و زرشک: به مقدار دلخواه

طرز تهیه خوراک بلدرچین خوشمزه

  1. برای پخت خوراک بلدرچین، ابتدا بلدرچین‌ها را تمیز کرده و بشویید.
  2. سپس به مدت دو ساعت آنها را در آب نمک در یخچال بگذارید. بعد یک عدد پیاز بزرگ را رنده کرده و آب لیمو، روغن زیتون، زعفران و فلفل را به آن اضافه کنید.
  3. بلدرچین‌ها را از آب نمک درآورده و در مخلوط پیاز و مواد دیگر بخوابانید و به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌دار شود.
  4. پس از این مدت، بلدرچین‌ها را از مخلوط خارج کرده و در تابه با مقداری کره تفت دهید.
  5. در مرحله بعد، یک عدد پیاز متوسط را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. سپس رب گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و تفت دهید. به مقدار لازم آب اضافه کنید.
  6. در مرحله پایانی، بلدرچین‌های سرخ شده را به این سس اضافه کنید تا کاملاً پخته و سس غلیظ شود.
  7. در نهایت، می‌توانید هویج، سیب‌زمینی سرخ‌کرده، آلو و… را به خوراک اضافه کنید تا با بلدرچین‌ها پخته شوند و طعمی لذیذ به خوراک بدهند.
  8. این خوراک را با نان سرو کنید.

جمع‌آوری شده از مجله‌ رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا