رسپی

دستور تهیه ی خوراک جگر خوشمزه و پر از خاصیت (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه خوراک جگر خوش طعم و مفید

جگر یکی از بهترین منابع ویتامین A است. این ویتامین برای بینایی خوب، سیستم ایمنی سالم و رشد سلول‌ها ضروری است. همچنین گفته می‌شود جگر به تولید خون کمک می‌کند. برای یادگیری دستور تهیه این غذا با ما همراه شوید.

دستور تهیه خوراک جگر خوشمزه

مواد لازم برای تهیه خوراک جگر

  • یک عدد پیاز بزرگ
  • 200 گرم دل و جگر و قلوه گوسفند
  • یک قاشق غذاخوری رب
  • دو عدد سیب‌زمینی
  • دو عدد هویج
  • یک عدد لیموی تازه
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

دستور تهیه خوراک جگر

  1. پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و سپس جگر، دل و قلوه را با پیاز تفت دهید تا رنگ آنها طلایی شود.
  2. سپس یک قاشق رب به خوراک اضافه کنید و هم بزنید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را نیز اضافه کنید.
  3. به اندازه نصف لیوان آب به مواد اضافه کنید تا خوب بپزد. سپس آب لیموی تازه را روی خوراک بریزید و شعله را خاموش کنید. غذای شما آماده است.

دستور تهیه خوراک جگر ونیزی

این خوراک جگر ونیزی طعم بسیار خوبی دارد. شما می‌توانید این غذا را به عنوان ناهار یا شام میل کرده و از خواص عالی جگر بهره‌مند شوید.

دستور تهیه خوراک جگر

  1. اگر دوست دارید می‌توانید سیب‌زمینی و هویج را هم کنار غذا سرخ کنید. من سیب‌زمینی و هویج را رنده کرده و سرخ کردم. همچنین می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را به صورت مکعبی خرد کرده و سرخ کنید.
  2. اگر می‌خواهید این خوراک را با مقداری گوشت گوسفند درست کنید، ابتدا پیاز را سرخ کنید و سپس گوشت، دل و قلوه گوسفند را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
  3. در پایان، مقداری از پیاز سرخ‌کرده را که کنار گذاشته‌اید به جگر و قلوه اضافه کنید و در آخر آب لیموی تازه را روی خوراک بریزید و همه چیز را مخلوط کنید و سرو کنید.

خوراک جگر با جگر سفید گوسفند

  1. اگر شما هم جگر سفید را دوست دارید، ابتدا آن را خرد کرده و یک بار بپزید. سپس آب آن را دور بریزید و در پیاز سرخ کنید.
  2. حال مقداری گوشت گوسفند و دل را به آن اضافه کنید و با نمک و فلفل و زردچوبه تفت دهید.
  3. مقداری آب برای پخت جگر سفید اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد تا آب خوراک تمام شود.
  4. سپس جگر سیاه و قلوه را در مقداری پیاز سرخ کرده و کمی رب اضافه کنید و تفت دهید، سپس به مواد دیگر اضافه کنید.
  5. مراقب باشید که جگر سیاه را زیاد نپزید، چرا که سفت می‌شود. فقط کافی است تا کمی تفت بخورد. سپس حرارت را خاموش کرده و خوراک را سرو کنید.

تهیه شده توسط مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا