رسپی

دستور تهیه ی خورشت کنگر غذایی سنتی و پر خاصیت (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی

خورشت کنگر یکی از خورشت‌های خوشمزه و محبوب در فصل بهار است. کنگر در این فصل به بازار می‌آید. بیایید با هم این غذا را آماده کنیم.

کنگر – دستور تهیه خورشت کنگر با گوشت

مواد لازم برای تهیه خورشت کنگر

  • گوشت ماهیچه گوسفندی ۵۰۰ گرم
  • کنگر ۲ کیلوگرم
  • پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری
  • روغن ۳ قاشق سوپخوری
  • آب لیموترش ۰٫۵ فنجان
  • زعفران ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور تهیه خورشت کنگر پر خاصیت

  1. گوشت را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و می‌شوییم. سپس با پیاز داغ و ۳ تا ۴ لیوان آب قرار می‌دهیم بپزد.
  2. ساقه‌های کنگر را تمیز کرده و تیغ آن را جدا می‌کنیم، سپس می‌شوییم و کمی با ۳ تا ۴ قاشق روغن تفت می‌دهیم و به گوشت اضافه می‌کنیم تا کنگر نیز بپزد، ولی مراقب باشیم که زیاد له نشود.
  3. نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران آسیاب شده را به خورشت اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم خورشت آرام پخته و جا بیافتد.
  4. برای هر نیم کیلو گوشت به ۲ کیلو کنگر نیاز داریم. پس از تمیز کردن و جدا کردن تیغ کنگر، آن را کمی تفت داده و به مخلوط گوشت اضافه می‌کنیم.
  5. می‌توان خورشت کنگر را با نعناع و جعفری تهیه کرد، در این صورت ۱ کیلو کنگر کافی است. ترشی آن را می‌توان با آب لیمو یا غوره ایجاد کرد. همچنین می‌توان خورشت کنگر را با قیمه و لیمو عمانی هم تهیه کرد.
  6. بعد از اینکه قیمه و لپه کمی پختند، کنگر را که تفت داده‌ایم اضافه می‌کنیم و کمی رب گوجه‌فرنگی به آن می‌زنیم.

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا