رسپی
دستور تهیه ی خورشت کنگر غذایی سنتی و پر خاصیت (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی
خورشت کنگر یکی از خورشتهای خوشمزه و محبوب در فصل بهار است. کنگر در این فصل به بازار میآید. بیایید با هم این غذا را آماده کنیم.
کنگر – دستور تهیه خورشت کنگر با گوشت
مواد لازم برای تهیه خورشت کنگر
- گوشت ماهیچه گوسفندی ۵۰۰ گرم
- کنگر ۲ کیلوگرم
- پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری
- روغن ۳ قاشق سوپخوری
- آب لیموترش ۰٫۵ فنجان
- زعفران ۱ قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور تهیه خورشت کنگر پر خاصیت
- گوشت را به تکههای کوچک تقسیم کرده و میشوییم. سپس با پیاز داغ و ۳ تا ۴ لیوان آب قرار میدهیم بپزد.
- ساقههای کنگر را تمیز کرده و تیغ آن را جدا میکنیم، سپس میشوییم و کمی با ۳ تا ۴ قاشق روغن تفت میدهیم و به گوشت اضافه میکنیم تا کنگر نیز بپزد، ولی مراقب باشیم که زیاد له نشود.
- نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران آسیاب شده را به خورشت اضافه میکنیم و میگذاریم خورشت آرام پخته و جا بیافتد.
- برای هر نیم کیلو گوشت به ۲ کیلو کنگر نیاز داریم. پس از تمیز کردن و جدا کردن تیغ کنگر، آن را کمی تفت داده و به مخلوط گوشت اضافه میکنیم.
- میتوان خورشت کنگر را با نعناع و جعفری تهیه کرد، در این صورت ۱ کیلو کنگر کافی است. ترشی آن را میتوان با آب لیمو یا غوره ایجاد کرد. همچنین میتوان خورشت کنگر را با قیمه و لیمو عمانی هم تهیه کرد.
- بعد از اینکه قیمه و لپه کمی پختند، کنگر را که تفت دادهایم اضافه میکنیم و کمی رب گوجهفرنگی به آن میزنیم.
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی