رسپی

دستور تهیه ی خورش برگ زردآلو سمنانی شیک و مجلسی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه خورشت برگه زردآلو

در اینجا می‌خواهیم طرز تهیه خورشتی تابستانی به نام خورشت زردآلو را که بسیار خوشمزه و دلپذیر است، به شما آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.

دستور تهیه کامل خورشت برگه زردآلو

مواد لازم برای تهیه خورشت برگه زردآلو

  • دو پیمانه برگه زردآلو
  • 100 گرم کره
  • 7 قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • 250 گرم گوشت خورشتی پخته
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • 3 لیوان آب
  • زعفران به مقدار دلخواه

طرز تهیه خورشت زردآلو

ابتدا برگه‌های زردآلو را به مدت یک ساعت خیس کرده و سپس آبکش می‌کنیم. بعد آنها را با کره و پیاز داغ تفت می‌دهیم. سپس نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه لیوان آب به همراه گوشت را اضافه کرده و با حرارت ملایم می‌پزیم تا خورشت جا بیفتد. این خورشت را با برنج سرو کنید.

گردآوری شده توسط مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا