رسپی
دستور تهیه ی خورش ماهی جنوبی با آموزشی آسان و جالب (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه خورشت ماهی خوشمزه و آسان
بهتر است از ماهی جنوب برای تهیه این خورشت استفاده کنید. چون گوشت ماهی جنوب محکمتر است و خوب میپزد و نمیپوسد. ماهی شمال به خاطر نرم بودن گوشتش، برای خورشت مناسب نیست. با ما همراه باشید.
طرز تهیه خورشت ماهی (خورش ماهی)
مواد لازم برای خورشت ماهی
- ماهی جنوب : ۱ کیلو
- گوجهفرنگی: ۲ عدد بزرگ
- پیاز: ۱ عدد
- کره: ۵۰ گرم
- زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
- جعفری خرد شده: ۱ قاشق سوپخوری
- عصاره لیموترش: ۲ قاشق چایخوری
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز: ۱/۴ قاشق چایخوری
- نمک و سیر: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه خورشت ماهی
- پیاز را خرد کنید و با سیر در کره سرخ کنید.
- زنجبیل، زردچوبه، فلفل و نمک را اضافه کنید.
- گوجهفرنگی را خرد کنید و عصاره لیموترش و کمی آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید.
- بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد.
- ماهی را قطعهقطعه کرده و به مخلوط اضافه کنید و بپزید.
- خورشت را در ظرف مناسب سرو کنید و با جعفری خرد شده تزئین کنید.
گردآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی