رسپی
دستور تهیه ی خورش مرغ با کاری غذای محبوب هندی ها (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه خورشت کاری با مرغ با طعم عالی
از بین تمام ادویههایی که ایرانی نیستند، ادویه کاری در ایران خیلی محبوب است و با ذائقه ما خیلی خوب چفت میشود. غذاهای متنوعی با ادویه کاری میتوان درست کرد که یکی از سادهترین آنها که مواد اولیهاش در هر خانهای پیدا میشود، خورشت کاری با مرغ است. با ما در این دستور همراه باشید.
خورشت مرغ – طرز تهیه خورشت کاری ایرانی
مواد لازم برای خورش کاری با مرغ
- ۶ تکه سینه یا ران مرغ
- ۱ لیوان بادام زمینی یا بادام هندی
- ۳ قاشق غذاخوری پودر کاری
- ۲ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده
- ۱ عدد پیاز بزرگ
- ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
طرز تهیه خورشت کاری با مرغ
- پیاز را ریز خرد کرده و در مقداری روغن سرخ کنید تا نرم شود.
- پودر کاری را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن در بیاید.
- سپس تکههای مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.
- بادامها را در میکسر بریزید یا چرخ کنید تا خوب خرد و یکدست شود (بادام باید مانند بافت گردو در فسنجان شود).
- بادامهای خردشده را به مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید.
- سپس ۳ لیوان آب به مواد اضافه کنید و شعله را کم کنید تا مرغ کاملاً بپزد و خورش بجوشد و چربی آن بیرون بیفتد.
- بعد از اینکه خورش جا افتاد، زعفران و آبلیمو را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید آرام بجوشد.
- در نهایت خورشت کاری مرغ را با برنج ساده سرو کنید (بهترین گزینه برای این خورش استفاده از برنج معطر یا ساده است).
گردآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی