رسپی

دستور تهیه ی دسر بی نظیر پودینگ موز در خانه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

این دسر خوشمزه را به سادگی در خانه درست کنید

این دسر کلاسیک بسیار خوشمزه است و برای هر فصلی مناسب می‌باشد. مواد اولیه آن معمولاً در دسترس هستند و دستور تهیه‌اش راحت و به سلیقه همه جا می‌خورد. با ما همراه باشید.

پودینگ موز – طرز تهیه پودینگ موز

مواد لازم برای پودینگ موز خوشمزه

  • سه چهارم پیمانه شکر
  • یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک
  • ۶ عدد زرده تخم‌مرغ
  • سه و نیم پیمانه شیر کامل
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • نصف قاشق چای‌خوری وانیل
  • نصف پیمانه خامه پاکتی کاله
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر قند
  • ۳ تا ۴ عدد موز بزرگ
  • ۱۵۰ گرم بیسکوییت پتی‌بور خرد شده

طرز تهیه پودینگ موز

  1. نشاسته ذرت، شکر، نمک و زرده تخم‌مرغ را با هم ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید. به آرامی شیر را به آن‌ها اضافه کنید و همچنان هم بزنید.
  2. این کار را به مدت ۵ دقیقه ادامه دهید تا روی مخلوط حباب بزند.
  3. سپس حرارت را کم کنید و وقتی مواد جوش آمدند، هم بزنید تا کاملاً غلیظ شوند.
  4. مواد را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را به آن‌ها اضافه کنید. خوب هم بزنید تا کره ذوب شده و مخلوط شود.
  5. مواد را در یک ظرف بریزید، روی آن سلفون بکشید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید.
  6. در این فاصله، پوست موز را بکنید و به صورت حلقه‌ای خرد کنید. بیسکوییت‌ها را نیز خرد کنید.
  7. خامه را در یک کاسه بزرگ ریخته و با همزن خوب بزنید. در حین هم زدن، پودر قند را اضافه کنید. خامه باید آنقدر هم زده شود که رد همزن روی آن باقی بماند.
  8. پس از اینکه خامه فرم گرفت، آن را روی پودینگ بریزید.
  9. چند لیوان آماده کنید برای سرو پودینگ. یک قاشق بزرگ از پودینگ را در هر لیوان بریزید، سپس یک لایه موز حلقه‌ شده و بیسکوییت خرد شده روی آن قرار دهید و این کار را ادامه دهید تا لایه آخر موز و بیسکوییت باشد.
  10. قبل از سرو، بهتر است کمی دیگر پودینگ را در یخچال قرار دهید.

جمع آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا