رسپی
دستور تهیه ی دسر بی نظیر پودینگ موز در خانه (مرحله به مرحله)

“`html
این دسر خوشمزه را به سادگی در خانه درست کنید
این دسر کلاسیک بسیار خوشمزه است و برای هر فصلی مناسب میباشد. مواد اولیه آن معمولاً در دسترس هستند و دستور تهیهاش راحت و به سلیقه همه جا میخورد. با ما همراه باشید.
پودینگ موز – طرز تهیه پودینگ موز
مواد لازم برای پودینگ موز خوشمزه
- سه چهارم پیمانه شکر
- یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- ۶ عدد زرده تخممرغ
- سه و نیم پیمانه شیر کامل
- ۲ قاشق غذاخوری کره
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- نصف پیمانه خامه پاکتی کاله
- ۲ قاشق غذاخوری پودر قند
- ۳ تا ۴ عدد موز بزرگ
- ۱۵۰ گرم بیسکوییت پتیبور خرد شده
طرز تهیه پودینگ موز
- نشاسته ذرت، شکر، نمک و زرده تخممرغ را با هم ترکیب کنید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید. به آرامی شیر را به آنها اضافه کنید و همچنان هم بزنید.
- این کار را به مدت ۵ دقیقه ادامه دهید تا روی مخلوط حباب بزند.
- سپس حرارت را کم کنید و وقتی مواد جوش آمدند، هم بزنید تا کاملاً غلیظ شوند.
- مواد را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را به آنها اضافه کنید. خوب هم بزنید تا کره ذوب شده و مخلوط شود.
- مواد را در یک ظرف بریزید، روی آن سلفون بکشید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید.
- در این فاصله، پوست موز را بکنید و به صورت حلقهای خرد کنید. بیسکوییتها را نیز خرد کنید.
- خامه را در یک کاسه بزرگ ریخته و با همزن خوب بزنید. در حین هم زدن، پودر قند را اضافه کنید. خامه باید آنقدر هم زده شود که رد همزن روی آن باقی بماند.
- پس از اینکه خامه فرم گرفت، آن را روی پودینگ بریزید.
- چند لیوان آماده کنید برای سرو پودینگ. یک قاشق بزرگ از پودینگ را در هر لیوان بریزید، سپس یک لایه موز حلقه شده و بیسکوییت خرد شده روی آن قرار دهید و این کار را ادامه دهید تا لایه آخر موز و بیسکوییت باشد.
- قبل از سرو، بهتر است کمی دیگر پودینگ را در یخچال قرار دهید.
جمع آوری شده از مجله رضیم
مریم امینی