رسپی
دستور تهیه ی دسر پان اسپانیا شیک و مجلسی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه دسر پان اسپانیا خوشمزه و باکلاس
یکی از دسرهای خوشمزه، دسر پان اسپانیایی است که به خاطر مواد خوشمزهای که دارد، طعم فوقالعادهای ارائه میکند. برای تهیه این دسر با ما همراه باشید.
طرز تهیه دسر پان اسپانیا با طعمی عالی
مواد مورد نیاز برای تهیه پان اسپانیا
- بیسکویت بتی بور 2 بسته
- آرد نول (همه کاره) 1/2 پیمانه
- نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری
- خامه 100 میلیلیتر
- کره 30 گرم
- تخممرغ 2 عدد
- شکر 1 و 1/2 پیمانه
- وانیل 1/4 قاشق مرباخوری
- شیر 4 پیمانه
- گردو و موز به مقدار لازم
مراحل تهیه دسر اسپانیا
- برای شروع، تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و کمکم شکر را به آن اضافه کنید.
- با همزن برقی، مواد را هم بزنید تا یک مخلوط روشن و حجیم به دست آید. سپس آرد و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و با یک پیمانه شیر سرد ترکیب کنید.
- بعد، بقیه شیر را به مخلوط تخممرغ و شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- مخلوط را در یک قابلمه نچسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی که کمی گرم شد، مخلوط آرد و نشاسته ذرت و شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید، چون ممکن است ته بگیرد.
- سپس وانیل را اضافه کنید. میتوانید از اسانس وانیل مایع یا هر اسانس دیگری که دوست دارید هم استفاده کنید.
- کرم به مرور غلیظتر میشود. وقتی که به قوام مورد نظر رسید، خامه را به آن اضافه کنید.
- خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. از انتها هم بزنید تا مواد تهنشین نشوند. حالا نوبت اضافه کردن کره است.
- هم زدن را ادامه دهید تا مواد کاملاً مخلوط شوند. در این مرحله کرم باید به اندازه کافی غلیظ شده باشد، طوری که به غلظت ماست چکیده برسد.
- حالا زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس ظرف سرو دسر را انتخاب کرده و بیسکویتها را یک لایه در کف ظرف بچینید.
- حالا از کرم به اندازهای روی بیسکویتها بریزید که کاملاً پوشانده شود.
- برای لایه بعدی، میتوانید از موز و گردو استفاده کنید، یا هر مغز و حتی تکههای شکلات را به دلخواه اضافه کنید.
پوشاندن روی کرم با گردو و موز
سپس دوباره روی لایه آخر، بیسکویت بچینید و این روند را ادامه دهید تا ظرف پر شود. آخرین لایه را با بیسکویت بپوشانید و باقیمانده کرم را داخل قیف بریزید و روی بیسکویتها تزئین کنید.
میتوانید این کار را ساده انجام دهید. سر قیف را با قیچی برش بزنید و کرم را به شکل اشک روی بیسکویتها بریزید. در نهایت روی دسر را با پودر کاکائو تزئین کنید.
سپس ظرف را در یخچال قرار دهید و یک شب تا صبح بگذارید تا دسر به خوبی جا بیفتد. بعد از آن، دسر را از یخچال خارج کرده و سرو کنید.
گردآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی