رسپی

دستور تهیه ی سالاد مکزیکی مرحله به مرحله در کمترین زمان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آشنایی با دستور تهیه سالاد مکزیکی

سالاد مکزیکی یک پیش غذای خوشمزه و سالم است که می‌توانید برای مهمان‌هایتان در مجالس و مهمانی‌ها درست کنید. در این مطلب، به شما به صورت مرحله به مرحله آموزش می‌دهیم که چطور می‌توان سالاد مکزیکی را تهیه کرد. با ما همراه باشید.

سالاد مکزیکی ساده و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه سالاد مکزیکی

  • کلم پیچ سفید: پنج کاسه ماست خوری
  • کلم پیچ بنفش: نصف کاسه ماست خوری
  • کنسرو ذرت: یک کاسه ماست خوری
  • کالباس: سیصد گرم
  • سس مایونز: یک کاسه ماست خوری
  • ماست: یک کاسه ماست خوری
  • سرکه: چهار قاشق غذاخوری
  • شکر: نصف قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

دستور تهیه سالاد مکزیکی

  1. یک کاسه ماست خوری سس مایونز (معادل 250 گرم) را آماده کنید. به آن نمک و فلفل به مقدار لازم اضافه کنید.
  2. یک کلم پیچ سفید کوچک (حدود 800 گرم) را ریز خرد کرده تا پنج کاسه ماست خوری کلم خرد شده (600 گرم) به دست آید. مقداری از کلم پیچ بنفش هم برای نصف کاسه ماست خوری کلم خرد شده (60 گرم) نیاز است.
  3. یک قوطی کنسرو ذرت نیم کیلویی (معادل 250 گرم) را آماده کنید. همچنین، سیصد گرم کالباس را خرد کنید تا یک و نیم کاسه ماست خوری کالباس خرد شده داشته باشید.
  4. ماست و سس را در یک ظرف بزرگ بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید. سپس نمک، فلفل، شکر و سرکه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد کلم، ذرت و کالباس خرد شده را اضافه کرده تا سالاد آماده شود.
  5. سالاد را در ظرف‌های خوش آب و رنگ بکشید و با کالباس خرد شده تزئین کنید.

خواص کلم پیچ بنفش

  • کلم، سرشار از ویتامین C است.
  • این ویتامین نوعی آنتی اکسیدان محسوب می‌شود.
  • به همین خاطر، خوردن کلم می‌تواند نیاز بدن به این ویتامین مهم را تأمین کند.
  • نکته جالب‌تر این است که از بین انواع کلم‌ها، کلم قرمز بیشترین ویتامین C را دارد.
  • میزان ویتامین C در کلم قرمز دو برابر کلم سبز است.

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا