رسپی
دستور تهیه ی سالاد نودل سالاد چینی خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
سالاد نودل – طرز تهیه سالاد نودل یا رشته فرنگی
نودل یک نوع غذای چینی است که از خمیر فطیر درست میشود. معروفترین نوع نودل، نوارهای باریک و بلندی است که شبیه به اسپاگتی هستند. اما جالب است بدانید نودل به شکلهای مختلفی بریده میشود. با رضیم همراه باشید.
سالاد نودل – طرز تهیه سالاد نودل
مواد لازم برای تهیه سالاد نودل
- مرغ آبپز خرد شده = یک پیمانه
- جعفری خرد شده = یک پیمانه
- هویج رنده شده = یک پیمانه
- پیاز خرد شده = 3 قاشق غذاخوری
- مایونز کمچرب = 1/4 لیوان
- خامه کمچرب = 1/4 لیوان
- نودل (رشته چینی) آماده = یک بسته
طرز تهیه سالاد نودل
- سس مایونز و خامه را در یک کاسه جدا با هم مخلوط کنید.
- در یک کاسه بزرگ، مرغ، جعفری، پیاز و هویج را با هم ترکیب کنید. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه کنید.
- نودل را (به مدت ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش بپزید و سپس آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ اضافه کنید.
- برای جلوگیری از نرم شدن نودل، بهتر است قبل از سرو سالاد، آن را به مخلوط اضافه کنید. نودل یا همان رشته را میتوانید در تمام فروشگاههای مواد غذایی پیدا کنید.
لذت آشپزی با رضیم :
خاصیت خوردن سالاد قبل از غذا
روشهای تازه نگه داشتن سالاد در یخچال برای یک هفته
کاهش فشار خون با سالاد ترخون
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی