رسپی

دستور تهیه ی سس انبه با پودر انبه و انبه ی تازه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه سس انبه مخصوص فلافل



سس انبه یکی از افزودنی‌هایی است که در ساندویچ‌ها بسیار محبوب است. تهیه این سس در خانه بسیار آسان و سریع است. در ادامه، طرز تهیه این سس خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه سس انبه بسیار خوشمزه

مواد لازم برای سس انبه مخصوص فلافل

  • ۲ عدد انبه
  • ۱ قاشق مرباخوری نمک
  • ۱/۴ فنجان روغن زیتون
  • ۱ قاشق چایخوری دانه خردل و پودر شنبلیله
  • ۲ قاشق چایخوری دانه زیره سبز
  • ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه، پودر گشنیز و پودر سیر
  • ۱ قاشق غذاخوری پاپریکا
  • ۱/۲ قاشق مرباخوری زردچوبه
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای یا عسل
  • ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
  • ۱/۲ فنجان آب جوشیده سرد شده

طرز تهیه سس انبه

  1. با چاقو در وسط انبه شکاف ایجاد کنید.
  2. دو طرف انبه را با دو دست را گرفته و در دو جهت مخالف بچرخانید تا یکی از طرف‌ها از هسته جدا شود.
  3. جدا کردن هسته انبه : هسته را با یک دست و قسمت باقی‌مانده انبه را با دست دیگر بگیرید و بچرخانید تا هسته دیگری نیز جدا شود.
  4. با قاشق گوشت انبه را از پوست آن جدا کرده و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
  5. قطعات انبه را با نمک بپاشید و داخل یک شیشه دردار بریزید.
  6. درب شیشه را ببندید و به مدت ۵ روز در نور آفتاب قرار دهید تا انبه آب بیندازد.
  7. پس از این مدت، انبه را از آب جدا کنید.
  8. آب انبه را کنار بگذارید و قطعات انبه را روی کاغذ قرار دهید و ۳ تا ۴ ساعت بگذارید کم کم خشک شوند.
  9. روغن را در یک تابه کوچک گرم کنید، سپس دانه خردل، پودر شنبلیله، دانه زیره سبز، فلفل سیاه، پودر گشنیز، پاپریکا و زردچوبه را به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا صدا بزند.
  10. پس از ۲ تا ۳ دقیقه، که عطر ادویه‌ها بلند شد، پودر سیر و شکر قهوه‌ای را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید؛ سپس آب، انبه، آب انبه و آبلیمو را اضافه کرده و خوب ترکیب کنید.
  11. حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد خنک شوند، سپس آن‌ها را در مخلوط‌کن بریزید و میکس کنید تا سس صاف بدست آید.
  12. سس را بچشید و اگر نیاز به نمک و فلفل داشت، اضافه کنید.
  13. این سس را در یک ظرف شیشه‌ای دردار، می‌توان تا یک هفته در یخچال نگهداری کرد.

طرز تهیه سس انبه مخصوص فلافل با پودر انبه

مواد لازم برای سس انبه با پودر

  • ۲/۳ پیمانه سرکه سفید
  • ۱ قاشق سوپخوری پودر انبه
  • ۱/۲ پیمانه آب
  • کمی نمک
  • ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز

طرز تهیه سس انبه

  1. پودر انبه را از فروشگاه خریداری کنید، این پودر دارای ادویه عربی خاص است و نیازی به افزودن ادویه دیگری ندارد.
  2. سرکه سفید و آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و سپس پودر انبه را آرام آرام اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حل شود.
  3. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و بلافاصله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا جوش بیاید و غلیظ شود.
  4. بعد از حدود ۱۰ دقیقه، زمانی که غلظت به حالت ماست رقیق رسید، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
  5. پس از خنک شدن، سس را در یک ظرف شیشه‌ای دردار در یخچال نگهداری کنید.
  6. این سس را می‌توانید به مدت ۱ تا ۲ ماه در یخچال نگهدارید.

نکات مهم در تهیه سس انبه با پودر انبه

  • قبل از اینکه مواد را روی حرارت قرار دهید، مطمئن شوید که پودر انبه کاملاً در آب و سرکه حل شده است؛ در غیر این صورت گلوله می‌شود.
  • پس از حل کردن پودر انبه در آب و سرکه، بلافاصله آن را روی حرارت قرار دهید تا ته نشین نشود.
  • سس انبه پس از سرد شدن غلیظ‌تر می‌شود، بنابراین باید زمانی که هنوز کمی رقیق است، آن را از روی حرارت بردارید.

جمع‌آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا