رسپی
دستور تهیه ی سس سالسا به روش رستورانی (مرحله به مرحله)

“`html
چطور سس سالسا درست کنیم؟
سس سالسا یکی از سسهای خوشمزه و محبوب مکزیکی است که طعم تندی دارد. با ما همراه باشید تا طرز تهیهی آن را یاد بگیریم.
سس سالسا _ طرز تهیه سس سالسا
مواد لازم برای تهیه سس سالسا مکزیکی
- گوجهفرنگی رسیده بزرگ ۳ عدد
- فلفل دلمهای سبز کوچک ۱ عدد
- سیر ۳ حبه
- پیازچه متوسط ۸ عدد
- گشنیز تازه ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل جلاپینو (هالوپینو) ۱ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش تازه ۲-۳ قاشق غذاخوری
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه سس سالسا مکزیکی
- ابتدا گوجهفرنگیهای رسیده را آماده کنید و دانههای آنها را بگیرید.
- سپس گوجهفرنگیها را خرد کنید.
- فلفل دلمهای سبز را هم خرد کنید.
- حبههای سیر را به کوچکترین اندازه ممکن خرد کنید.
- پیازچهها را نیز خرد کنید.
- گشنیز تازه را خوب بشویید و آن را ساطوری کنید.
- فلفل جلاپینو یا هالوپینو را هم خیلی ریز خرد کنید.
- همه مواد خرد شده را در یک ظرف مخلوط کنید و بعد آب لیمو و نمک را به آنها اضافه کنید.
- سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و سس سالسا را تا سرو در یخچال نگهداری کنید.
- سس سالسای خوشمزه شما آماده است.
میتوانید این سس را کنار انواع غذاهای مکزیکی یا حتی با چیپس ذرت و نان ترتیلا نوش جان کنید.
نکتهها برای تهیه سس سالسا
- اگر دوست داشتید، میتوانید کمی فلفل قرمز به ترکیب اضافه کنید که باعث تندتر شدن سس میشود.
- اگر فلفل جلاپینو تازه در دسترس نبود، میتوانید از ترشی آن استفاده کنید.
- ترکیب فلفل جلاپینو، گشنیز و سیر طعم خوبی دارد. سعی کنید از مواد اصلی گفته شده استفاده کنید و آنها را تغییر ندهید.
تهیه شده توسط مجلهی رضیم
مریم امینی
وبسایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`