رسپی
دستور تهیه ی سس فلفل ترکیه ای تند و بی نظیر (مرحله به مرحله)

“`html
سس فلفل خانگی و مخصوص درست کنید
تحقیقات نشان داده که فلفل و ادویههای تند برای پوست مفید هستند. همچنین، فلفلهای تند دارای ترکیبی به نام “کپسایسین” هستند که سرعت متابولیسم را افزایش میدهد و به بدن کمک میکند تا کالریها را سریعتر بسوزاند. با ما همراه باشید و از این سس خوشمزه لذت ببرید.
دستور تهیه سس تند در منزل / سس تند خانگی
مواد لازم برای تهیه سس فلفل تند
- فلفل قرمز 6 عدد
- آب 1 لیوان
- شکر 2 قاشق مرباخوری
- سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
- نمک 1/2 قاشق چای خوری
دستور تهیه سس فلفل تند
- فلفلهای تازه را بشویید و سر آنها را جدا کنید.
- دانههای داخل فلفل را حذف کرده و فلفلها را خرد کنید. سپس آنها را همراه با یک لیوان آب در قابلمه بریزید و در آن را بگذارید.
- با شعله ملایم بگذارید بپزد تا فلفلها نرم شوند.
- بعد از آن، فلفلها را با مخلوطکن دستی به حالت پوره درآورید. (آب آن را جدا نکنید) و از صافی درشت رد کنید تا فقط مایع باقی بماند.
- مطمئن شوید که هیچ پوست یا دانهی فلفلی باقی نمانده باشد.
- حالا به پوره فلفل، نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز (به مقدار دلخواه) اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- سس آمادهشده را میتوانید در شیشههای کوچک بریزید و در یخچال نگهداری کنید. تهیه این سس علاوه بر خوشمزگی، بسیار مقرون به صرفه است.
آیا میدانستید که
- اگر به تندی علاقه دارید، خیلی خوششانس هستید.
- سس تند علاوه بر طعم فوقالعادهاش، میتواند به کاهش وزن شما کمک کند.
- این سس برای غذاهای گوشتی، ساندویچهای گرم، طعم دادن به گوشت کبابی و سیبزمینی سرخ کرده بسیار مناسب است.
- این سس به خاطر تندی زیاد، برای کودکان و افرادی که به گوجه فرنگی و فلفل حساسیت دارند، مناسب نیست.
کالری سس فلفل تند
سس تند طعمی قوی و شدید دارد اما کالری آن بالا نیست.
البته سسهای مختلف از نظر کالری متفاوتند اما هر قاشق سس تند حدود 6 کالری دارد.
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی