رسپی

دستور تهیه ی سوفله ی اسفناج با پنیر خوشمزه و خاص (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سوفله اسفناج: یک شام خوشمزه و سالم

سوفله اسفناج یک نوع غذای خوشمزه است که به خاطر طعم خوبی که دارد، بسیاری از ایرانی‌ها آن را دوست دارند. سوفله‌ها به خاطر لایه‌ای از پنیر که رویشان می‌آید، شبیه پیتزا هستند. بیایید با هم این غذا را درست کنیم.

دستور تهیه سوفله اسفناج: یک شام رژیمی

مواد لازم برای سوفله اسفناج

  • کره 1/2 لیوان
  • تخم‌مرغ 5 عدد
  • بکینگ پودر 1/2 قاشق چای‌خوری
  • اسفناج 300 گرم
  • آرد 1/4 لیوان
  • شیر 1 لیوان
  • پنیر پارمزان 1 لیوان
  • جوز هندی 1/4 قاشق چای‌خوری

دستور تهیه سوفله اسفناج

اول از همه، فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید (حتما حواستون باشه که زرده در سفیده‌ها نریزد). سپس اسفناج‌ها را بشویید و بعد از خشک شدن، خرد کنید.

دستور تهیه سس سفید برای سوفله

  1. برای تهیه سس سفید، یک قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و کره را در آن ذوب کنید. سپس، آرد و بکینگ پودر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.
  2. بعد از اینکه مواد یکدست شد، شیر سرد را اضافه کرده و با قاشق چوبی به سرعت هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و پنیر رنده شده را اضافه و مخلوط کنید تا پنیر ذوب شود.
  3. اسفناج خرد شده، جوز هندی و زرده‌های تخم‌مرغ را مخلوط کنید و سپس به سس سفید اضافه کنید و هم بزنید.
  4. سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی آنقدر بزنید تا مثل خامه شود (وقتی کاسه را برمی‌گردانید نریزد). سپس به آرامی و به تدریج سفیده‌ها را به مخلوط سس سفید و اسفناج اضافه کنید و به آرامی از پایین به بالا هم بزنید. هرچه بیشتر هوا به مواد اضافه کنید، سوفله شما بهتر پف می‌کند.
  5. ظرف سوفله یا پیرکس را با کره به خوبی چرب کنید. مواد را داخل ظرف بریزید (سعی کنید مواد را کم‌کم و قاشق‌قاشق بریزید تا لایه‌های هوا ایجاد شود و بعد از پخت، سوفله عالی داشته باشید).
  6. ظرف سوفله را در فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید. در 30 دقیقه اول به هیچ وجه در فر را باز نکنید تا پف سوفله از بین نرود. پس از این مدت می‌توانید در فر را باز کرده و چک کنید.
  7. سوفله را پس از پخت و طلایی شدن رویش داغ سرو کنید. سوفله حتما باید داغ و تازه سرو شود.

نکته‌ها برای پخت سوفله اسفناج

برای اینکه راحت‌تر با سفیده‌ها کار کنید، می‌توانید مواد را به 2 یا 3 قسمت تقسیم کنید و کم‌کم به سفیده‌ها اضافه کنید.

گردآوری شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا