رسپی

دستور تهیه ی سوپ لیمو و مرغ با سبزیجات : برای درمان سرما خوردگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سوپ لیمو و مرغ به همراه اسفناج و شوید

این سوپ شامل سبزیجات مختلفی از جمله هویج، اسفناج، شوید و تره است که موجب می‌شود بدنتان مواد مغذی لازم را دریافت کند. همچنین، این سبزیجات دارای فیبر زیادی هستند. مرغ نیز یک منبع عالی از پروتئین است که به همراه فیبر به شما انرژی پایدار می‌دهد. در این سوپ، تخم‌مرغ نیز به عنوان منبع پروتئین استفاده شده است. با ما همراه شوید.

سوپی ساده و مقوی برای کودکان و بزرگ‌ترها

مواد لازم برای تهیه سوپ لیمو و مرغ

  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اکسترا ویرجین
  • 5 حبه سیر، خرد شده
  • 3 هویج متوسط، خرد شده
  • یک تره بزرگ، خرد شده
  • 10 فنجان آب مرغ کم‌نمک
  • دو سوم فنجان برنج
  • نصف فنجان آب لیموی تازه (از دو لیموی بزرگ)
  • 2 تخم‌مرغ بزرگ
  • یک قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
  • 4 فنجان اسفناج بدون ساقه
  • 400 گرم گوشت مرغ، خرد شده
  • 2 قاشق چای‌خوری نمک
  • مقداری فلفل سیاه برای سرو (اختیاری)

دستور تهیه سوپ لیمو و مرغ خوشمزه

  1. روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.
  2. سیر، هویج و تره را به قابلمه اضافه کنید.
  3. به مدت 10 دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند و عطرشان بلند شود.
  4. آب مرغ را به سبزیجات اضافه کنید و حرارت را تا متوسط رو به بالا افزایش دهید.
  5. بگذارید آب مرغ به جوش بیاید.
  6. برنج را اضافه کنید و حرارت را تا متوسط رو به پایین کاهش دهید.
  7. به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که برنج بپزد، بگذارید به پختن ادامه دهد و گاهی هم بزنید.
  8. در یک کاسه متوسط لیمو و تخم‌مرغ را بهم بزنید.
  9. به آرامی یک فنجان از آب مرغ داغ را به مخلوط لیمو و تخم‌مرغ اضافه کنید، خوب بهم بزنید و سپس کاسه را به قابلمه اضافه کنید. شوید، اسفناج، مرغ و نمک را نیز اضافه کنید.
  10. بگذارید 10 دقیقه روی حرارت بماند تا اسفناج نرم شود و سوپ دوباره گرم شود.
  11. اگر دوست دارید، روی سوپ کمی فلفل سیاه بریزید و سپس سرو کنید.

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا