رسپی

دستور تهیه ی شیرینی بهشتی خوشمزه و خاص در خانه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه شیرینی بهشتی برای عید مرحله به مرحله

اگر به آشپزی و شیرینی پزی علاقه دارید، پختن شیرینی های عید در خانه می‌تواند یکی از بخش‌های بسیار خوشایند عید باشد. این شیرینی بافتی نرم و پودری دارد و وقتی به آن دست می‌زنید، به انگشتان شما می‌چسبد، در حالی که وسطش کمی ترد و خوشمزه است. مطمئناً عاشق آن می‌شوید. با ما همراه باشید تا این را درست کنیم.

دستور تهیه شیرینی بهشتی با طعم عالی

مواد لازم برای تهیه شیرینی بهشتی

  • آرد یک لیوان یا ۱۳۰ گرم
  • پودر قند نصف لیوان
  • کره صد گرم
  • روغن مایع یک قاشق غذاخوری
  • پودر هل
  • پودر وانیل

دستور تهیه شیرینی بهشتی

  1. برای تهیه این شیرینی بهتر است از روغن قنادی استفاده کنید، ولی این روغن طعم خوبی ندارد و ممکن است مضر باشد. می‌توانید به جای آن از کره استفاده کنید، به شرطی که چند مرحله را روی آن انجام دهید.
  2. کره را در ظرفی قرار دهید و روی حرارت کم بگذارید تا ذوب شود. مراقب باشید که زود نسوزد. وقتی ذوب شد، اجازه دهید کمی قل بزند و سپس هم بزنید. بعد از سی ثانیه حرارت را خاموش کنید و کف‌های جمع شده را با قاشق بگیرید.
  3. بعد از خنک شدن، آن را در یخچال بگذارید تا سفت شود، سپس در دمای اتاق بگذارید تا کمی نرم شود. دوغ جمع شده زیر کره را جدا کنید تا با کره مخلوط نشود. بهتر است این کار وقتی که کره سرد است انجام شود.
  4. حالا کره نرم شده و پودر قند، هل و وانیل را به مدت هفت دقیقه با همزن برقی بزنید، سپس روغن مایع را اضافه کنید و دو تا سه دقیقه دیگر بزنید. بعد آرد را کم‌کم اضافه کنید و هم بزنید.
  5. زمانی که آخرین قسمتی از آرد را اضافه کردید، دیگر نمی‌توان با همزن آن را هم زد و خمیر به حالت پودر درمی‌آید. با قاشق کمی خمیر را هم بزنید و گلوله‌های کوچک به اندازه گردو درست کنید. این خمیر بعد از پخت پف می‌کند. اگر خمیر خوب جمع نمی‌شود، یک قاشق آرد به آن اضافه کنید، اما زیاد هم نزنید چون شیرینی سفت می‌شود.
  6. می‌توانید خمیر را نصف کنید و به یکی از قسمت‌ها چند قطره زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید تا رنگش زرد شود. بهتر است زعفران را با گلاب دم کنید تا طعم بهتری بگیرد.
  7. خمیر را با فاصله در سینی فر بچینید و روی آن نقوشی بیندازید و تخم خرفه بپاشید. سپس در دمای ۱۸۰ درجه به مدت فقط ده دقیقه بپزید، یا در توستر با دمای ۲۵۰ درجه. نوش جان

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا