رسپی
دستور تهیه ی شیر عسلی مقوی و خوشمزه در منزل (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه شیر عسلی خانگی
شیر عسلی یا شیر غلیظ در حقیقت همان شیر گاو است که کمی از آب آن کم شده و مقداری شکر به آن اضافه شدهاست. برای یادگیری بیشتر با ما همراه باشید.
دستور تهیه شیر عسلی خوشمزه
مواد لازم برای تهیه شیر عسلی
- کره ۲۵ گرم
- شیر ۲ لیوان
- شکر نصف لیوان
روش تهیه شیر عسلی خوشمزه
- یک تابه بزرگ و نچسب را انتخاب کرده و شیر و شکر را در آن بریزید.
- تابه را روی شعله پخشکن قرار دهید و مرتب مخلوط شیر و شکر را هم بزنید تا شکر حل شود.
- شیر نباید بجوشد؛ پس اگر حرارت زیاد است و شیر به نقطه جوش میرسد، سریعاً آن را کم کنید.
- همچنین باید مراقب باشید که شیر ته نگیرد؛ پس مرتب هم بزنید.
- شیر باید تبخیر شود، اما نباید بجوشد. شما باید حدود نیم ساعت تا یک ساعت هم بزنید تا حجم شیر نصف شود و غلظت آن مانند عسل شود.
- وقتی شیر نصف شد، کره را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا کره کاملاً حل شود و شیر عسلی یکدست و کشدار شود.
- در این مرحله شعله را خاموش کرده و شیر عسلی را به ظرف موردنظر منتقل کنید.
نکات مهم در تهیه شیر عسلی
- شیر عسلی طعمی بسیار خوشمزه دارد و میتوانید آن را با چای، قهوه یا حتی به تنهایی میل کنید!
- مراقب باشید هنگام همزدن، شکرک به شیر شما نرود، چون ممکن است شیر عسلی در یخچال شکرک بزند.
- اگر متوجه شدید که شیر عسلی ته گرفته، سریعاً آن را به ظرف دیگری انتقال دهید.
- تلاش کنید از ظرف بزرگتری استفاده کنید تا شیر عسلی سریعتر آماده شود.
- اگر با وجود هم زدن زیاد، شیر عسلی دانه دانه شد، آن را داخل میکسر بریزید.
جمعآوری شده توسط مجله رضیم
مریم امینی