رسپی

دستور تهیه ی شیر عسلی مقوی و خوشمزه در منزل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه شیر عسلی خانگی

شیر عسلی یا شیر غلیظ در حقیقت همان شیر گاو است که کمی از آب آن کم شده و مقداری شکر به آن اضافه شده‌است. برای یادگیری بیشتر با ما همراه باشید.

دستور تهیه شیر عسلی خوشمزه

مواد لازم برای تهیه شیر عسلی

  • کره ۲۵ گرم
  • شیر ۲ لیوان
  • شکر نصف لیوان

روش تهیه شیر عسلی خوشمزه

  1. یک تابه بزرگ و نچسب را انتخاب کرده و شیر و شکر را در آن بریزید.
  2. تابه را روی شعله پخش‌کن قرار دهید و مرتب مخلوط شیر و شکر را هم بزنید تا شکر حل شود.
  3. شیر نباید بجوشد؛ پس اگر حرارت زیاد است و شیر به نقطه جوش می‌رسد، سریعاً آن را کم کنید.
  4. همچنین باید مراقب باشید که شیر ته نگیرد؛ پس مرتب هم بزنید.
  5. شیر باید تبخیر شود، اما نباید بجوشد. شما باید حدود نیم ساعت تا یک ساعت هم بزنید تا حجم شیر نصف شود و غلظت آن مانند عسل شود.
  6. وقتی شیر نصف شد، کره را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا کره کاملاً حل شود و شیر عسلی یکدست و کشدار شود.
  7. در این مرحله شعله را خاموش کرده و شیر عسلی را به ظرف موردنظر منتقل کنید.

نکات مهم در تهیه شیر عسلی

  • شیر عسلی طعمی بسیار خوشمزه دارد و می‌توانید آن را با چای، قهوه یا حتی به تنهایی میل کنید!
  • مراقب باشید هنگام هم‌زدن، شکرک به شیر شما نرود، چون ممکن است شیر عسلی در یخچال شکرک بزند.
  • اگر متوجه شدید که شیر عسلی ته گرفته، سریعاً آن را به ظرف دیگری انتقال دهید.
  • تلاش کنید از ظرف بزرگ‌تری استفاده کنید تا شیر عسلی سریع‌تر آماده شود.
  • اگر با وجود هم زدن زیاد، شیر عسلی دانه دانه شد، آن را داخل میکسر بریزید.

جمع‌آوری شده توسط مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا