رسپی

دستور تهیه ی مارمالاد نارنگی باب میل و مناسب زمستان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مارمالاد نارنگی | دستور تهیه مارمالاد نارنگی

برای تهیه مغز نارنگی، باید پوست نارنگی را بگیریم و پوست داخلی آن را هم جدا کنیم. همچنین هسته‌ها را نیز باید خارج کنیم. با ما در این دستور عمل کنید.

مارمالاد نارنگی، مربای مناسب پاییز

مواد لازم برای تهیه مارمالاد نارنگی

  • مغز نارنگی یک کیلوگرم
  • شکر یک کیلوگرم
  • ورق ژلاتین ۳ تا ۴ ورق

دستور تهیه مارمالاد نارنگی

  1. بعد از خارج کردن مغز نارنگی‌ها، آن‌ها را در یک قابلمه می‌ریزیم و شکر را روی آن‌ها می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم.
  2. قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم تا شکر آب شود و مارمالاد به غلظت مناسب برسد.
  3. ورق‌های ژلاتین را در آب جوش حل می‌کنیم.
  4. زمانی که مارمالاد غلیظ شد، ورق‌های ژلاتین حل شده را به آن اضافه می‌کنیم.
  5. سپس مقداری پوست رنده شده پرتقال یا نارنگی را داخل آن می‌ریزیم.
  6. پس از ۲ یا ۳ جوش دیگر، آن را از روی حرارت برمی‌داریم.

نکات مهم در مورد مارمالاد نارنگی

  • مارمالاد نارنگی نوعی مربا و کمپوت است.
  • زمان لازم برای آماده‌سازی مواد حدود یک ساعت است.
  • زمان پخت و انتظار حدود ۳۰ دقیقه طول می‌کشد.
  • مارمالاد نارنگی را می‌توان در صبحانه یا به عنوان دسر سرو کرد.
  • این دستور برای ۱۰ نفر کافی است.

جمع‌آوری شده توسط مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا