رسپی

دستور تهیه ی مربای ولیک (زالزالک) خوشمزه با طعمی جدید + خواص آن (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مربای ولیک (زالزالک وحشی) خوشمزه و ژله ای

ولیک یا زالزالک وحشی در جنگل‌های ایران، به ویژه در مازندران، به مقدار زیادی پیدا می‌شود. این میوه در رنگ‌های سیاه و قرمز وجود دارد. برای آشنایی بهتر با مربای ولیک با ما همراه شوید.

خواص و مزایای شگفت‌انگیز زالزالک برای سلامتی

1. زالزالک و کاهش وزن:

کاهش وزن برای خیلی‌ها مهم است و باید از غذاهای کم کالری و طبیعی استفاده کرد. زالزالک‌ها گزینه‌های سالمی هستند که به کاهش وزن کمک می‌کنند و می‌توانند باعث کاهش وزن ناخواسته در مدت کم شوند.

2. زالزالک و کلسترول:

زالزالک می‌تواند کلسترول بد را کاهش و کلسترول خوب را افزایش دهد. این میوه حاوی مواد مفیدی است که از سلامت قلب محافظت می‌کند و به مشکلاتی مثل درد قفسه سینه کمک می‌کند.

3. زالزالک و آنتی‌اکسیدان‌ها:

زالزالک‌ها منبع خوبی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند. این مواد با رادیکال‌های آزاد مبارزه کرده و از بیماری‌های خطرناك جلوگیری می‌کنند. همچنین، پوست شما را زیبا و جوان نگه می‌دارند.

4. زالزالک و متابولیسم:

این میوه به سوزاندن چربی بدن کمک می‌کند و متابولیسم را افزایش می‌دهد. با مصرف زالزالک، بدن شما می‌تواند کالری بیشتری بسوزاند.

5. زالزالک و سیستم گوارش:

زالزالک برای سلامت دستگاه گوارش عالی است و می‌تواند به مشکلاتی مثل یبوست و نفخ کمک کند.

6. زالزالک و سلامت قلب:

این میوه سرشار از مواد مفیدی است که به سلامت قلب کمک می‌کند و خطر لخته شدن خون را کاهش می‌دهد.

7. زالزالک و پیشگیری از سرطان:

دستور تهیه ی مربای ولیک (زالزالک) خوشمزه با طعمی جدید + خواص آن (مرحله به مرحله)

زالزالک‌ها می‌توانند به جلوگیری از سرطان کمک کنند و سموم را از بدن خارج کنند.

8. زالزالک و فشار خون بالا:

افراد مبتلا به فشار خون بالا می‌توانند چای زالزالک را امتحان کنند که به بهبود وضعیت آنها کمک می‌کند.

9. زالزالک و بی‌خوابی:

این میوه به افرادی که دچار بی‌خوابی هستند توصیه می‌شود.

10. زالزالک و بینایی:

زالزالک‌ها دارای ویتامین A هستند که به حفظ سلامت بینایی کمک می‌کند و از مشکلاتی مثل آب مروارید جلوگیری می‌کند.

مواد لازم برای تهیه مربای ولیک

  • آب: دو لیوان
  • ولیک: دو لیوان
  • گلاب: دو قاشق غذاخوری
  • شکر: دو لیوان
  • آبلیمو: دو قاشق غذاخوری

دستور تهیه مربای ولیک (زالزالک وحشی)

  1. ابتدا شاخه‌های میوه را جدا کنید.
  2. میوه‌ها را در آب به مدت نیم ساعت خیس کنید.
  3. میوه‌ها را چندین بار بشویید و در ظرفی بریزید و به اندازه برابر آب اضافه کنید تا بپزد.
  4. پس از پخت، مخلوط را صاف کرده و با نصف پیمانه گلاب، به اندازه‌ی ظرف شکر و آبلیمو دوباره بپزید تا مربا آماده شود.

نکات برای تهیه مربای ولیک

  • اگر مربا سفت شد، کمی آب اضافه کنید و اگر شل بود، کمی شکر اضافه کنید.
  • طعم مربا به مربای به شباهت دارد.
  • این مربا به شکل ژله‌ای خوش‌رنگ در می‌آید و می‌توان آن را برای کیک و شیرینی استفاده کرد.

گردآوری شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا