رسپی
دستور تهیه ی مربا زرشک ترش و ملس (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه مربای زرشک و نکات مهم برای پخت مربای خوشمزه
مربای زرشک طعمی فوقالعاده دارد و یکی از چاشنیهای خوشمزه برای صبحانه است که اشتها را افزایش میدهد. با رضیم همراه باشید.
نحوه تهیه مربای زرشک با زرشک قرمز تازه
مواد لازم برای مربای زرشک
- زرشک: 1 لیوان
- شکر: 1 و نیم لیوان
- وانیل یا پودر هل: به مقدار لازم
مراحل تهیه مربای زرشک
- در ابتدا زرشک را پاک کرده و بهخوبی بشویید. سپس آن را به مدت ده تا پانزده دقیقه در آب سرد بگذارید تا خاکهای آن کاملاً شسته شود.
- برای هر مقدار زرشک، یک و نیم برابر آن شکر اضافه کنید. مثلاً اگر یک لیوان زرشک دارید، یک و نیم لیوان شکر استفاده کنید.
- بعد از شستن زرشک، آن را روی یک سبد قرار دهید تا آب اضافی آن خوب کشیده شود.
- در یک ظرف، مقداری زرشک بریزید و روی آن شکر بپاشید. این کار را به صورت لایهلایه ادامه دهید و سپس ظرف را شب تا صبح در یخچال بگذارید.
- صبح ظرف را از یخچال بیرون آورده و روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی مربا به جوش آمد، اجازه ندهید بیش از یکی دو جوش بزند. سپس حرارت را خاموش کنید و به آن مقداری وانیل اضافه کرده و بگذارید سرد شود. بعد از سرد شدن آن را در ظرف ریخته و استفاده کنید.
نکات مهم درباره مربای زرشک
مربای زرشک جزو گروه مرباها و کمپوتهاست و زمان پخت آن حدود 30 دقیقه است. شما میتوانید این مربا را در وعده صبحانه یا میانوعده سرو کنید. توجه داشته باشید که مقدار مواد اولیه و دستور برای 0 نفر مناسب است.
جمعآوری شده توسط مجلهی رضیم
مریم امینی