رسپی
دستور تهیه ی مرغ بریان خانگی خوشمزه و دوست داشتنی (مرحله به مرحله)

“`html
مرغ بریانی _ دستور تهیه مرغ بریانی
همیشه وقتی از کنار مغازههای مرغ بریان فروشی رد میشویم، مرغهای خوشمزه و خوشرنگی که در حال پختن هستند، ما را وسوسه میکنند که یکی بخریم و لذت ببریم. امروز میخواهم طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما بگویم. امیدوارم که خوشتان بیاید. با من همراه شوید.
طرز تهیه مرغ بریانی کامل و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه مرغ بریانی خانگی در فر
- یک عدد مرغ یا جوجه کامل
- یک عدد فلفل دلمهای
- نصف پیمانه آبلیموی تازه
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک قاشق زعفران دمکرده
- دو قاشق غذاخوری سس قرمز
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ بریانی خانگی
مرغ بریان یکی از غذاهایی است که همه ما با آن آشنا هستیم و در تمامی شهرهای ایران به فروش میرسد.
ظاهر زیبا و جذبکننده مرغ بریان باعث میشود هر بار که جلوی فروشگاهی میبینیم، بخواهیم آن را بخریم. بنابراین، دانستن طرز تهیه این غذای محبوب ضروری است و خوشبختانه کار سختی هم ندارد.
اگر میخواهید مرغ بریان را در منزل تهیه کنید و از سلامت و کیفیت مواد مطمئن باشید، این راهنمای ساده به شما کمک خواهد کرد.
طرز تهیه مرغ بریانی خوشمزه در خانه
- ابتدا داخل شکم مرغ را بهخوبی تمیز کنید و بشویید.
- سپس آبلیموی تازه، روغن زیتون، زعفران و نمک و فلفل را در کاسهای با هم مخلوط کنید.
- با کمک یک برس مقداری از این مخلوط را روی مرغ و داخل آن بمالید.
- برای طعمدار شدن بهتر، میتوانید با سرنگ مقداری از این مواد را به داخل مرغ تزریق کنید.
- حالا سس قرمز را روی مرغ بمالید.
- داخل شکم مرغ را با تکههای فلفل دلمهای پر کنید. مرغ را روی سیخ جوجهگردان قرار دهید.
- پاهای مرغ را با استفاده از نخ دندان محکم ببندید تا در حین پخت، باز نشود.
- فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و مرغ را داخل فر بگذارید.
- هر ۱۵ دقیقه در فر را باز کنید و از مخلوط آبلیمو روی مرغ بمالید تا طعم بهتری بگیرد. حدود سه ساعت زمان برای پخت کامل مرغ لازم است.
- معمولاً بعد از سه ساعت، مرغ خوب برشته میشود. اما اگر مرغ پخته شود ولی برشته نشده بود، میتوانید چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید تا مرغ کمی برشته شود.
- نوش جان!
جمعآوری شده از مجله ی رضیم
مریم امینی