رسپی

دستور تهیه ی موس لبو یک دسر خوشمزه و زیبا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

موس لبو _ دستور تهیه مرحله به مرحله موس لبو

موس لبو یک دسر خوشمزه و ساده است که می‌توانید برای مهمانی‌هایتان تهیه کنید. در ادامه، طرز تهیه این دسر را به شما آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه موس لبو

مواد لازم برای موس لبو

  • شکر 750 گرم
  • زرده تخم‌مرغ چهار عدد
  • شیر یک پیمانه
  • پودر ژلاتین یک قاشق سوپ‌خوری
  • لبو رنده شده 300 گرم
  • آب لبو و آب، از هر کدام دو قاشق سوپ‌خوری
  • سفیده تخم‌مرغ سه عدد
  • خامه 250 گرم

طرز تهیه موس لبو خوشمزه

  1. شیر را بجوشانید و لبو را به آن اضافه کنید و بگذارید بماند.
  2. زرده‌های تخم‌مرغ و شکر را بزنید تا سفید شود. سپس شیر داغ را روی زرده‌ها بریزید و هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی بجوشد.
  3. پودر ژلاتین را با دو قاشق آب روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود.
  4. وقتی کمی خنک شد، آن را به مخلوط شیر و زرده تخم‌مرغ که خنک شده اضافه کنید.
  5. سفیده‌های تخم‌مرغ را بزنید تا پف کند. سپس آب لبو و شکر را به آرامی اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد با قاشق آن را به مخلوط شیر اضافه کنید.
  6. خامه را بزنید تا فرم بگیرد، سپس به آرامی آن را با مخلوط بالا ترکیب کنید.
  7. تمام مخلوط را در قالب بریزید و به مدت دو ساعت در یخچال نگه دارید. سپس روی آن را تزئین کنید.

جمع‌آوری شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا