رسپی
دستور تهیه ی نان جو سبوس دار در خانه (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه نان جو دوسر
اگر به دنبال نان رژیمی خوشمزه هستید، نان جو دوسر یک گزینه عالی است. در اینجا طرز تهیه آن را به شما یاد میدهیم. آن را درست کنید و از طعمش لذت ببرید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه نان جو سبوسدار
- آرد گندم: 1 لیوان
- شیر ولرم: 1 لیوان
- سبوس جو: 1 لیوان
- خمیر مایه: 1 قاشق چایخوری
- شکر: 2 قاشق چایخوری
- زنجبیل: 2 قاشق چایخوری
- روغن زیتون یا روغن مایع: 1/3 لیوان
روش تهیه نان جو سبوسدار
- شیر ولرم، شکر و خمیر مایه را در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید. بعد از 55 دقیقه که خمیر مایه عمل کرد، روغن، آرد، سبوس جو و زنجبیل را اضافه کرده و همه را با هم خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدستی بدست آید.
- خمیر را در یک کاسه قرار داده و روی آن را بپوشانید. آن را به مدت 1 ساعت در یک جای گرم قرار دهید تا خمیر ور بیاید (به خاطر وجود سبوس، این خمیر نسبت به دیگر نانها حجم کمتری پیدا میکند).
- کمی آرد روی سطح کار بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. سپس آن را به 8 قسمت تقسیم کنید (میتوانید بسته به اندازهای که میخواهید، خمیر را برش بزنید). خمیرهای برشزده را با فاصله در سینی فر بچینید و روی آنها را با یک دستمال مرطوب بپوشانید و 1 ساعت دیگر استراحت دهید تا حجم نانها بیشتر شود.
- فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس سینی نانها را داخل فر قرار دهید. بعد از 20 تا 25 دقیقه نانها آماده میشوند (اگر دوست دارید، میتوانید قبل از پخت روی نانها زرده تخممرغ یا کره بزنید).
نکته: در صورتی که سبوس جو در دسترس ندارید، میتوانید از سبوس گندم یا همان مقدار آرد جو استفاده کنید.
گردآوری شده از مجله ی رضیم
مریم امینی