رسپی

دستور تهیه ی نان کروسان پنیری با طعم خاص و جذاب (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه کروسان پنیری _ یک صبحانه خاص

کروسان یا کرواسان نوعی نان و شیرینی خوشمزه فرانسوی است که برای صبحانه و میان وعده بسیار مناسب می‌باشد. این نان با آرد، خمیرمایه و کره تهیه می‌شود و با استفاده از کره، خمیر آن به صورت لایه‌لایه آماده می‌گردد. کروسان به عنوان نان مخصوص صبحانه فرانسوی شناخته می‌شود و تقریباً در تمام اروپا به عنوان یکی از اجزای اصلی صبحانه استفاده می‌شود. نان کروسان پنیری یک میان‌وعده عالی برای دانش‌آموزان عزیز است. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کروسان پنیری خوشمزه و عالی

مواد لازم برای تهیه کروسان پنیری

  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • پنیر خامه‌ای: به مقدار لازم
  • شیر: ۱ لیوان
  • نمک: ۱ هشتم قاشق چای‌خوری
  • آرد: ۴ لیوان
  • خمیر مایه فوری: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • شکر: نصف لیوان
  • کره: صد گرم

طرز تهیه کروسان پنیری خوشبو

  1. برای شروع، آرد و نمک را سه بار الک کنید.
  2. شیر و ۲ قاشق شکر را با هم مخلوط کنید و بگذارید بجوشد تا شکر حل شود. بعد اجازه دهید شیر ولرم شود.
  3. سپس مایه خمیر را به شیر اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه در یک مکان گرم با در بسته بگذارید تا عمل بیاید.
  4. تخم‌مرغ را که قبلاً از یخچال بیرون گذاشته‌اید تا هم‌دما شود، با کره نرم شده و بقیه شکر مخلوط کنید. سپس مایه خمیر را به آن اضافه کرده و کمی هم بزنید.
  5. دو سوم آرد را کم‌کم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. باقی‌مانده آرد را کم‌کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید.
  6. خمیر را ورز دهید. اگر خمیر کمی چسبناک بود، به آن آرد اضافه نکنید.
  7. خمیر را در یک ظرف آردپاشی شده بگذارید، روی آن را با یک پارچه نمدار بپوشانید و ۲ ساعت در یک مکان گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
  8. بعد از آن، کمی دیگر خمیر را ورز دهید و روی سطح آردپاشی شده به صورت لایه نازکی پهن کنید. سپس آن را به شکل مثلثی برش بزنید و در قسمت پهن مثلث مقداری پنیر بگذارید و بپیچید.
  9. خمیرها را در سینی فر که قبلاً چرب شده با فاصله بچینید. روی آن را بپوشانید و نیم ساعت دیگر استراحت دهید.
  10. نان‌ها را در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

نکته‌های مهم برای تهیه کروسان پنیری

  • قبل از پخت، می‌توانید روی نان‌ها زرده تخم‌مرغ با کمی شیر و زعفران بزنید و کنجد و سیاه‌دانه بپاشید.
  • در حین پخت، ظرفی از آب در فر قرار دهید تا بخار آب باعث نرمی نان‌ها شود.

جمع‌آوری شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا