رسپی

دستور تهیه ی پاستای خوش طعم با سس پستو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه پاستا پستو مرحله به مرحله

پاستا با سس پستو طعمی بسیار خوشمزه و متفاوت از سایر پاستاها دارد. سس پستو، نوعی سس ایتالیایی است که برای تهیه پاستا از آن استفاده می‌شود. با ما همراه باشید.

سالاد پاستا پستو و دستور تهیه آن

مواد لازم برای پاستا پستو

  • پاستا 1 پیمانه
  • آب 4 پیمانه
  • نمک 1/3 قاشق چایخوری

برای سس پستو

  • برگریحان تازه 1 پیمانه
  • بادام 1/8 پیمانه
  • روغن زیتون فوق بکر 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
  • سیر 1 حبه
  • فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک به مقدار لازم

مواد مغذی موجود در پاستا

  • 628 کالری
  • 44 گرم چربی
  • 48 گرم کربوهیدرات
  • 12 گرم پروتئین

دستور تهیه ی پاستا پستو

پاستا پستو یکی از سالم‌ترین غذاهایی است که می‌توانید برای خانواده درست کنید.

سس پستو یک سس کاملاً گیاهی، مقوی و خوشمزه است. در تهیه این سس از برگ‌های ریحان، بادام، سیر، روغن زیتون و مقداری پنیر استفاده می‌شود.

در این دستور به جای دانه کاج از بادام استفاده شده و پنیر در انتها روی پاستا ریخته می‌شود.

می‌توانید از هر نوع پاستای فرمی که دوست دارید استفاده کنید. در اینجا مخلوطی از پاستای لوله‌ای و پیچ دار مورد استفاده قرار گرفته است. مقدار گفته شده برای 1 نفر است.

می‌توانید به راحتی مقدار مواد را چند برابر کنید. دستور تهیه پاستا پستو را مرحله به مرحله دنبال کنید.

مرحله اول

  1. تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
  2. بادام خام را داخل تابه بریزید.
  3. حرارت را کم کرده و 2-3 دقیقه تفت دهید تا کمی بوی خوشی بگیرد.
  4. در این مدت مرتب هم بزنید تا نسوزند و سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.

مرحله دوم

وقتی بادام‌ها خنک شدند، آن‌ها را در غذاساز بریزید و میکس کنید تا خرد شوند.

مرحله سوم

یک پیمانه برگ ریحان تازه که خوب شسته و خشک شده است را به آن اضافه کنید. سپس یک حبه سیر و مقداری فلفل و نمک اضافه کنید.

مرحله چهارم

  1. میکس کردن را شروع کنید و به تدریج روغن زیتون را نیز اضافه کنید.
  2. بعد از این که سس آماده شد، آن را بچشید و نمک و فلفل را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.
  3. 5-6 قاشق از سس برای هر نفر پاستا کافی است.
  4. می‌توانید سس اضافی را در یخچال نگه دارید.

مرحله پنجم

  1. 4 پیمانه آب را در یک قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد.
  2. وقتی آب جوش آمد، به آن نمک اضافه کنید.
  3. پاستای خشک را داخل آب جوش بریزید و 7-8 دقیقه منتظر بمانید تا پاستا بپزد.
  4. سپس آن را آبکش کنید.

مرحله ششم

پاستای آبکش شده را داخل ظرف سس پستو بریزید و خوب مخلوط کنید. می‌توانید روی پاستا کمی فلفل و آویشن بزنید.

در آخر مقداری پنیر پارمزان روی پاستا بریزید و از طعم آن لذت ببرید.

نکته ی مهم برای تهیه ی پاستا با سس پستو

  • برای حفظ رنگ سبز سس، می‌توانید چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید.
  • میزان نرم بودن بادام در سس به سلیقه شما بستگی دارد.
  • سس پستو را می‌توانید تا 5 روز در ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه ی پاستای خوش طعم با سس پستو (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا