رسپی

دستور تهیه ی چیز کیک ژاپنی با روش اصلی و سنتی + نکات کلیدی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه چیز کیک ژاپنی به زبان ساده

چیز کیک ژاپنی یک کیک متفاوت از کیک های پنیر معمولی است. این کیک طعم عالی و ظاهری خاص دارد و واقعا خوشمزه است. همراه ما باشید تا طرز تهیه آن را یاد بگیرید.

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی

مواد لازم برای تهیه این کیک

  • پنیر خامه‌ای ۲۵۰ گرم
  • شیر ۱۰۰ میلی‌لیتر
  • کره ۵۰ گرم
  • شکر ۱۴۰ گرم
  • آرد ۶۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۲۰ گرم
  • تخم‌مرغ ۶ عدد
  • وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
  • آب‌لیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • کرم تارتار ۱/۴ قاشق چای‌خوری

شیوه تهیه چیز کیک

  1. فر را روشن کنید و دما را روی ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
  2. برای این کیک، به یک قالب ۲۳ سانتی‌متری نیاز دارید.
  3. کف و دیواره‌های قالب را چرب کنید.
  4. کاغذ روغنی را در کف قالب بگذارید.
  5. دوباره قالب را چرب کنید.
  6. سفیده و زرده تخم‌مرغ را جدا کنید.
  7. سفیده را با کرم تارتار و شکر با سرعت زیاد هم بزنید تا حجم بگیرد و زمانی که ظرف را برمی‌گردانید، نریزد.
  8. سفیده را به مدت کوتاهی در یخچال بگذارید.
  9. در یک ظرف، پنیر خامه‌ای، کره و شیر را ریخته و روی حرارت بن‌ماری قرار دهید.
  10. مطمئن شوید که ته ظرف با آب تماس نداشته باشد.
  11. با قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس بگذارید خنک شود.
  12. آرد و نشاسته ذرت را با هم الک کنید.
  13. این مخلوط را به مخلوط پنیر خنک شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  14. حالا زرده را به همراه وانیل به مخلوط پنیر اضافه کنید.
  15. آب‌لیمو را نیز اضافه کنید.
  16. چند دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
  17. سفیده را از یخچال درآورده و به آرامی با مخلوط زرده ادغام کنید.
  18. مواد را در قالب کیک بریزید و قالب را در ظرف بزرگ‌تری که حاوی آب است قرار دهید و هر دو را در فر بگذارید.
  19. مقدار آب باید تا نیمه قالب کیک بیاید.
  20. زمان پخت کیک یک ساعت و ده دقیقه است.
  21. پس از پخت، فر را خاموش کنید و با در نیمه باز بگذارید تا خنک شود و کیک از دیواره‌ها جدا شود.
  22. زمانی که کیک خنک شد، آن را با پودر قند و میوه تزئین کنید. می‌توانید با مارمالاد سرو کنید که طعمش را بهتر می‌کند.

نکات مهم در تهیه چیز کیک ژاپنی

  • نشاسته یکی از دلایل بافت نرم چیز کیک است، لذا آن را حذف نکنید.
  • برای پف کردن کیک، سفیده را خوب هم بزنید.
  • برای جلوگیری از ترک خوردن کیک، از سینی آب داغ در فر استفاده کنید.
  • پس از پخت، بلافاصله کیک را از فر درنیاورید. فر را خاموش کرده و درِ آن را باز کنید و اجازه دهید کیک ۱۰ دقیقه در فر بماند، اما اگر بیشتر بماند، ممکن است خیس شود.

تهیه شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا