رسپی
دستور تهیه ی چیز کیک ژاپنی با روش اصلی و سنتی + نکات کلیدی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه چیز کیک ژاپنی به زبان ساده
چیز کیک ژاپنی یک کیک متفاوت از کیک های پنیر معمولی است. این کیک طعم عالی و ظاهری خاص دارد و واقعا خوشمزه است. همراه ما باشید تا طرز تهیه آن را یاد بگیرید.
طرز تهیه چیز کیک ژاپنی
مواد لازم برای تهیه این کیک
- پنیر خامهای ۲۵۰ گرم
- شیر ۱۰۰ میلیلیتر
- کره ۵۰ گرم
- شکر ۱۴۰ گرم
- آرد ۶۰ گرم
- نشاسته ذرت ۲۰ گرم
- تخممرغ ۶ عدد
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
- کرم تارتار ۱/۴ قاشق چایخوری
شیوه تهیه چیز کیک
- فر را روشن کنید و دما را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
- برای این کیک، به یک قالب ۲۳ سانتیمتری نیاز دارید.
- کف و دیوارههای قالب را چرب کنید.
- کاغذ روغنی را در کف قالب بگذارید.
- دوباره قالب را چرب کنید.
- سفیده و زرده تخممرغ را جدا کنید.
- سفیده را با کرم تارتار و شکر با سرعت زیاد هم بزنید تا حجم بگیرد و زمانی که ظرف را برمیگردانید، نریزد.
- سفیده را به مدت کوتاهی در یخچال بگذارید.
- در یک ظرف، پنیر خامهای، کره و شیر را ریخته و روی حرارت بنماری قرار دهید.
- مطمئن شوید که ته ظرف با آب تماس نداشته باشد.
- با قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس بگذارید خنک شود.
- آرد و نشاسته ذرت را با هم الک کنید.
- این مخلوط را به مخلوط پنیر خنک شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- حالا زرده را به همراه وانیل به مخلوط پنیر اضافه کنید.
- آبلیمو را نیز اضافه کنید.
- چند دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
- سفیده را از یخچال درآورده و به آرامی با مخلوط زرده ادغام کنید.
- مواد را در قالب کیک بریزید و قالب را در ظرف بزرگتری که حاوی آب است قرار دهید و هر دو را در فر بگذارید.
- مقدار آب باید تا نیمه قالب کیک بیاید.
- زمان پخت کیک یک ساعت و ده دقیقه است.
- پس از پخت، فر را خاموش کنید و با در نیمه باز بگذارید تا خنک شود و کیک از دیوارهها جدا شود.
- زمانی که کیک خنک شد، آن را با پودر قند و میوه تزئین کنید. میتوانید با مارمالاد سرو کنید که طعمش را بهتر میکند.
نکات مهم در تهیه چیز کیک ژاپنی
- نشاسته یکی از دلایل بافت نرم چیز کیک است، لذا آن را حذف نکنید.
- برای پف کردن کیک، سفیده را خوب هم بزنید.
- برای جلوگیری از ترک خوردن کیک، از سینی آب داغ در فر استفاده کنید.
- پس از پخت، بلافاصله کیک را از فر درنیاورید. فر را خاموش کرده و درِ آن را باز کنید و اجازه دهید کیک ۱۰ دقیقه در فر بماند، اما اگر بیشتر بماند، ممکن است خیس شود.
تهیه شده از مجله رضیم
مریم امینی