رسپی

دستور تهیه ی ژله چند تکه : ژله راه راه مخصوص شب یلدا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

تزیین ژله چند تکه

شما می‌توانید دسرهای مختلفی با استفاده از ژله و ژلاتین‌های رنگی درست کنید. تنها چیزی که نیاز دارید، خلاقیت و کمی حوصله است. در اینجا می‌خواهیم با چند تکه ژله رنگی، دسری خوش‌ظاهر درست کنیم که شبیه شیشه شکسته باشد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ژله

  • یک بسته ژله آلوئورا
  • سه بسته ژله رنگی
  • یک پاکت شیر
  • یک قالب میان تهی (باید حتماً میان‌تهی باشد)

قالب میان تهی

دستور تهیه ی ژله چند تکه

دستور تهیه ژله راه راه

  1. اول، ژله آلوئورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً حل شود. سپس نصف لیوان شیر که به دمای محیط رسیده باشد را به آن اضافه کنید.
  2. اگر شیر سرد باشد، ممکن است تکه‌تکه شود ولی دسر خراب نخواهد شد، فقط ظاهر آن بد خواهد شد.
  3. داخل قالب را کمی چرب کنید و سپس ژله را داخل آن بریزید.
  4. بعد از نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه که ژله کمی سفت شد، آن را به شش قسمت تقسیم کنید. سه قسمت را خالی کنید و سه نوع میوه خردشده داخل آن‌ها بریزید.
  5. وقتی سه تیکه ژله آلوئورا را خالی می‌کنید، باید یکی در میان باشد و نباید کنار هم قرار گیرند.
  6. میوه‌ها را به صورت یکی در میان روی هم قرار دهید: آلوئورا، میوه، آلوئورا، میوه.
  7. این دو قسمت را خالی کنید و با سه نوع میوه پر کنید.
  8. سه رنگ مختلف ژله را هر کدام با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً حل شود. سپس نصف لیوان آب سرد به هر کدام اضافه کنید و روی میوه‌ها بریزید.
  9. حتماً ژله‌های دوم که روی میوه‌ها می‌ریزید به دمای محیط برسد و سرد باشد.
  10. اگر گرم باشد، ژله آلوئورا آب می‌شود.
  11. به خاطر اینکه ژله دوم روی میوه ریخته می‌شود، باید ساده باشد.
  12. ژله‌هایی که روی میوه می‌ریزید، باید به اندازه ژله آلوئورا باشند و نباید از آن بالاتر بیایند.
  13. بقیه ژله‌ها را با نصف لیوان شیر مخلوط کنید و ردیف به ردیف روی هم بریزید (زمان بین ریختن ژله‌ها باید نیم ساعت باشد تا ژله قبلی کمی ببندد و با ژله جدید مخلوط نشود).
  14. برای برگرداندن ژله روی بشقاب، یک کاسه گود آماده کنید که قالب از آن کوچکتر باشد. آب جوش آماده کنید و دیواره‌های ژله را با چاقو جدا کنید. کمتر از پنج ثانیه قالب را داخل آب جوش بگذارید و سپس روی بشقاب برگردانید.
  15. برای هر ژله می‌توانید از نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی استفاده کنید.

نوش جان

گردآوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا