رسپی
دستور تهیه ی کتلت ماهی سالم و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه کتلت ماهی و نکات پخت کوکوی ماهی خوشمزه
کتلت ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و سریع دریایی است. بر خلاف بعضی غذاهای دریایی مانند قلیه ماهی یا میگوپلو، آمادهسازی آن زمان زیادی نمیبرد. برای همین، این غذا طرفداران زیادی دارد. بیایید با هم طرز تهیهاش را یاد بگیریم.
طرز تهیه کتلت ماهی
مواد لازم برای تهیه کتلت ماهی
- ماهی بدون استخوان ۳۰۰ گرم
- سیبزمینی ۲ عدد
- تخممرغ ۲ عدد
- پنیر پیتزا ۴ قاشق غذاخوری
- جعفری به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
- روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه کتلت ماهی
- اول، ماهی را کبابی میکنیم و اگر ماهی استخوان دارد، استخوانها و پوست آن را جدا میکنیم.
- بهتر است از ماهی بدون استخوان استفاده کنید. سپس سیبزمینیها را آبپز کرده و با ماهی کبابی در غذاساز میریزیم تا خوب مخلوط شوند.
- حالا کمی نمک و فلفل سیاه به مخلوط کتلت اضافه میکنیم. جعفری را ریز خرد کرده و همراه با پنیر پیتزا به مخلوط اضافه میکنیم.
- در مرحله بعد، تخممرغها را در یک کاسه جدا میشکنیم و بعد از هم زدن آنها را به مواد دیگر اضافه میکنیم.
- در یک تابه مناسب، مقداری روغن میریزیم. وقتی روغن داغ شد، با قاشق کمی از مخلوط کتلت را برمیداریم و در تابه میریزیم.
- قبل از اینکه کتلت خود را بگیرد، به آن فرم میدهیم و با قاشق صاف میکنیم.
- وقتی یک سمت کتلت سرخ شد، آن را برمیگردانیم تا سمت دیگر نیز سرخ شود. بعد از سرخ شدن کتلتها، آنها را روی یک ظرف توری قرار میدهیم تا روغن اضافیشان خارج شود و بعد با نان سرو میکنیم.
جمعآوری شده از مجلهی رضیم
مریم امینی