رسپی
دستور تهیه ی کدو سوخاری داخل فر یک پیش غذای خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه کدو سوخاری خوشمزه در فر
در این مطلب به شما میگوییم چطور یک پیشغذا یا میانوعده خوشمزه و ترد و در عین حال سالم و کم کالری تهیه کنید که با کدو سبز درست میشود. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کدو سوخاری
- کدو سبز متوسط ۲ عدد
- آرد سوخاری دانهدرشت (پانکو) ۱۰۰ گرم
- پنیر پارمزان رنده شده ۷۰ گرم
- پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
- ریحان خشک خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- فلفل ۱ قاشق چایخوری
- تخممرغ ۲ عدد
- سس مارینارا ۲۳۰ گرم
طرز تهیه کدو سوخاری رژیمی
- فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
- روی سینی فر یک کاغذ روغنی مخصوص قرار دهید.
- کدوها را به شکل خلال سیبزمینی برش زده و کنار بگذارید.
- در یک کاسه، آرد سوخاری، پنیر پارمزان، ریحان خرد شده، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
- تخممرغها را در یک کاسه جداگانه زده و کنار بگذارید.
- برشهای کدو را ابتدا در تخممرغ زده شده بزنید و سپس در مخلوط آرد سوخاری بزنید و روی کاغذ روغنی بچینید.
- سینی را در وسط فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا کدوها پخته و طلایی شوند.
- در نیمه پخت، سینی را در فر بچرخانید تا هر دو طرف خوب پخته شوند.
- کدوهای سوخاری را با سس مارینارا سرو کنید. نوش جان!
جمع آوری شده توسط مجله رضیم
مریم امینی