رسپی

دستور تهیه ی گولاش غذای محبوب مجارستانی ها (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

غذای ملل _ دستور تهیه گولاش

گولاش یک نوع خورش است که از مجارستان می‌آید و شباهت زیادی به خورش‌های ایرانی دارد. این غذا در بین مردم مجارستان و گردشگران بسیار محبوب است. بیایید با هم این غذا را درست کنیم.

طرز پخت “گولاش”، غذای مخصوص مجارستان با گوشت قلقلی

مواد لازم برای پخت گولاش

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۴ فنجان پیاز، خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر
  • ۳ حبه سیر، له شده
  • ۱ قاشق غذاخوری دانه زیره، آسیاب شده
  • ۱.۵ قاشق غذاخوری پاپریکای شیرین مجارستان
  • ۱ قاشق چایخوری پاپریکای تند مجارستان
  • ۲ قاشق غذاخوری برگ مرزنگوش تازه، خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری برگ آویشن تازه، خرد شده
  • ۱ برگ بو
  • ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • ۴ فنجان آب مرغ
  • ۱۱۰۰ گرم گوشت استیک
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ربع قاشق چایخوری فلفل سیاه

مواد لازم برای کوفته قلقلی‌ها

  • ۲ فنجان آرد کیک
  • ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ¾ فنجان شیر
  • ۲ قاشق غذاخوری کره

دستور تهیه گولاش مجارستانی

  1. در یک ماهیتابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و پیازها و شکر را سرخ کنید تا کاراملی شوند. سپس سیر و دانه زیره را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بپزید.
  2. پاپریکای شیرین و تند، مرزنگوش، آویشن و برگ بو را اضافه کنید. یک دقیقه دیگر سرخ کنید تا عطر آن‌ها بیرون بیاید.
  3. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. سپس سرکه و آب مرغ را بریزید و تکه‌های گوشت (بیف)، نمک و فلفل را اضافه کنید. بگذارید بجوشد و بعد شعله را کم کنید تا به آرامی بپزد. درب ظرف را بگذارید و بگذارید یک ساعت و نیم بپزد و گاهی هم بزنید. سپس طعم آن را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
  4. برای درست کردن کوفته قلقلی‌ها، آرد کیک، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس شیر و کره آب شده را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.
  5. وقتی سوپ آماده شد، از مخلوط کوفته‌ها گلوله‌های کوچکی درست کرده و در سوپ بریزید. درب ظرف را بگذارید تا ۱۵ دقیقه بپزد.
  6. وقتی درب را گذاشتید دیگر آن را برندارید تا کوفته‌ها بپزند. برای اینکه کوفته‌ها نرم و خوشمزه شوند باید بخارپز شوند و با برداشتن درب بخار خارج می‌شود.
  7. بعد از ۱۵ دقیقه یک کوفته را با خلال دندان تست کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کوفته‌ها پخته‌اند.

جمع‌آوری شده از مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا