رسپی
دستور تهیه ی گولاش غذای محبوب مجارستانی ها (مرحله به مرحله)

“`html
غذای ملل _ دستور تهیه گولاش
گولاش یک نوع خورش است که از مجارستان میآید و شباهت زیادی به خورشهای ایرانی دارد. این غذا در بین مردم مجارستان و گردشگران بسیار محبوب است. بیایید با هم این غذا را درست کنیم.
طرز پخت “گولاش”، غذای مخصوص مجارستان با گوشت قلقلی
مواد لازم برای پخت گولاش
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۴ فنجان پیاز، خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری شکر
- ۳ حبه سیر، له شده
- ۱ قاشق غذاخوری دانه زیره، آسیاب شده
- ۱.۵ قاشق غذاخوری پاپریکای شیرین مجارستان
- ۱ قاشق چایخوری پاپریکای تند مجارستان
- ۲ قاشق غذاخوری برگ مرزنگوش تازه، خرد شده
- ۱ قاشق چایخوری برگ آویشن تازه، خرد شده
- ۱ برگ بو
- ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- ۴ فنجان آب مرغ
- ۱۱۰۰ گرم گوشت استیک
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ربع قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواد لازم برای کوفته قلقلیها
- ۲ فنجان آرد کیک
- ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ¾ فنجان شیر
- ۲ قاشق غذاخوری کره
دستور تهیه گولاش مجارستانی
- در یک ماهیتابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و پیازها و شکر را سرخ کنید تا کاراملی شوند. سپس سیر و دانه زیره را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بپزید.
- پاپریکای شیرین و تند، مرزنگوش، آویشن و برگ بو را اضافه کنید. یک دقیقه دیگر سرخ کنید تا عطر آنها بیرون بیاید.
- رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. سپس سرکه و آب مرغ را بریزید و تکههای گوشت (بیف)، نمک و فلفل را اضافه کنید. بگذارید بجوشد و بعد شعله را کم کنید تا به آرامی بپزد. درب ظرف را بگذارید و بگذارید یک ساعت و نیم بپزد و گاهی هم بزنید. سپس طعم آن را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
- برای درست کردن کوفته قلقلیها، آرد کیک، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس شیر و کره آب شده را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.
- وقتی سوپ آماده شد، از مخلوط کوفتهها گلولههای کوچکی درست کرده و در سوپ بریزید. درب ظرف را بگذارید تا ۱۵ دقیقه بپزد.
- وقتی درب را گذاشتید دیگر آن را برندارید تا کوفتهها بپزند. برای اینکه کوفتهها نرم و خوشمزه شوند باید بخارپز شوند و با برداشتن درب بخار خارج میشود.
- بعد از ۱۵ دقیقه یک کوفته را با خلال دندان تست کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کوفتهها پختهاند.
جمعآوری شده از مجله ی رضیم
مریم امینی