رسپی

دستور تهیه ی یک دسر لبنانی به نام مهلبیه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه مهلبیه با پودر پسته

قطعاً دسر مهلبیه در صبح های سرد می‌تواند حس خوبی برای یک روز پر انرژی به شما بدهد. این پودینگ خوشمزه همچنین دسر مناسبی برای سرو بعد از غذا در مهمانی‌هاست. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

دستور تهیه دسر مهلبیه لبنانی

divider

مواد لازم برای تهیه دسر مهلبیه

  • ۴ لیوان شیر کم‌چرب کاله
  • ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد
  • ۱۰۰ گرم شکر
  • یک‌چهارم قاشق مرباخوری وانیل
  • ۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه کاله
  • ۲ قاشق غذاخوری گلاب
  • ۶۰ گرم شکلات سفید

divider

دستور تهیه دسر مهلبیه

  1. در یک ظرف نچسب، آرد و نشاسته را با شیر سرد مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهید.
  2. شکر را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا مایع کمی غلیظ شود. به طور مرتب هم بزنید تا مواد ته نگیرد.
  3. سپس وانیل را اضافه کنید تا مایع شروع به حباب زدن کند و بعد خامه را هم اضافه کنید.
  4. مواد را خوب مخلوط کنید تا غلیظ شده و قوام بگیرد، سپس گلاب را اضافه کنید.
  5. حرارت را خاموش کنید و شکلات سفید را داخل دسر بریزید و خوب هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
  6. در پایان دسر را در ظرف مناسب سرو کرده و با خلال و میوه‌های دلخواه تزیین کنید و لذت ببرید.

divider

نکات طلایی برای تهیه مهلبیه

  • اگر شکلات قهوه‌ای را بیشتر دوست دارید، از آن استفاده کنید.
  • به جای خامه صبحانه می‌توانید از ۱ قاشق غذاخوری کرم شانتی استفاده کنید که راحت‌تر است. شانتی همان پودر خامه است که با شیر مخلوط می‌شود.
  • حتماً از شیر سرد استفاده کنید تا از گلوله شدن آرد در شیر جلوگیری شود.
  • می‌توانید به جای آرد از هر اسانس مورد علاقه‌تان استفاده کنید.
  • این دسر را می‌توانید هم گرم و هم سرد میل کنید.

divider

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا