رسپی

دستور تهیه ۳ مدل ترشی هلو در منزل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ترشی هلو مرحله به مرحله

رضیم : ترشی هلو یکی از ترشی های جدید و خوشمزه ایرانی است که طعمی خاص دارد. این ترشی با هلوهای شیرین و زعفرانی درست می‌شود و به همین دلیل مزه‌ای ملایم دارد. می‌توانید از ترشی هلو برای مهمانی‌ها و مجالس استفاده کنید.

با موادی که در این دستور آورده‌ایم، می‌توانید یک مقدار کوچک از ترشی هلو تهیه کنید. اگر می‌خواهید ترشی بیشتری درست کنید، کافی است مقدار مواد را افزایش دهید. با دستور تهیه ترشی هلو در ادامه همراه ما باشید.

دستور تهیه و اصول تهیه ترشی هلو زعفرانی

1. دستور تهیه ترشی هلو زعفرانی

مواد لازم :

  • ۵ عدد هلو زعفرانی
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری شکر
  • ۲۰ دانه میخک
  • ۱ قاشق غذاخوری سیاه دانه
  • سرکه به میزان لازم
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک و دارچین

دستور تهیه ترشی هلو زعفرانی در خانه

  1. اول هلوها را تمیز کنید و آنها را بشویید. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و دو لیوان سرکه به آن اضافه کنید. هلوها را به مدت سه دقیقه در سرکه بجوشانید.
  2. بعد از سه دقیقه، هلوها را خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند. وقتی خنک شدند، به هر هلو پنج عدد میخک بزنید و آنها را در یک ظرف شیشه‌ای قرار دهید.
  3. حالا سیاه دانه، دارچین، شکر و مقداری نمک را روی هلوها بریزید و سپس سرکه را اضافه کنید. برعکس، باید سرکه را به قدری بریزید که کاملاً روی هلوها را بپوشاند.
  4. درب شیشه ترشی را محکم ببندید و به گونه‌ای پلمپ کنید که هیچ هوایی وارد شیشه نشود. وارد شدن هوا باعث می‌شود ترشی کپک بزند و زحمات شما هدر برود.
  5. شیشه را به مدت یک ماه در یک محل خشک و خنک نگهداری کنید تا آماده شود. هنگام مصرف، هلوها را به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته و میخک‌ها را خارج کنید.

2. دستور تهیه ترشی هلو و زردآلو

مواد لازم :

  • ۳۰۰ گرم هلو
  • ۳۰۰ گرم زردآلو
  • ۳ قاشق غذاخوری نعنا خشک
  • ۴۰۰ گرم گل کلم
  • ۳ حبه سیر
  • سرکه به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

دستور تهیه ترشی هلو و زردآلو

  1. هلوها و زردآلوها را به مدت دو تا سه دقیقه در آب جوش بپزید و بعد بلافاصله آنها را در آب سرد بگذارید تا پوستشان راحت جدا شود.
  2. بعد از جدا کردن پوست میوه‌ها، هسته آنها را بگیرید و در مخلوط‌کن یا غذا ساز میکس کنید تا به شکل پوره درآید.
  3. سیر را له کنید و به مخلوط میوه‌ها اضافه کنید.
  4. گل کلم را بشویید و خشک کنید، سپس به تکه‌های کوچک خرد کنید (در اندازه یک حبه سیر).
  5. گل کلم خرد شده و نعنا خشک را به مخلوط میوه‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
  6. مخلوط را در یک بطری شیشه‌ای دردار بریزید و سرکه را روی آن بریزید تا تمام مواد را بپوشاند.
  7. درب شیشه را ببندید و شیشه را در یخچال نگهداری کنید.

دستور تهیه ۳ مدل ترشی هلو در منزل

3. دستور تهیه ترشی برگه هلو و زردآلو

مواد لازم :
“““html

  • برگه زردآلو 1 کیلوگرم
  • برگه هلو 500 گرم
  • قیسی 250 گرم
  • زرشک 250 گرم
  • سرکه 2 لیوان
  • آب 1 لیوان
  • شکر 4 قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین 1 تکه متوسط
  • دانه هل 7-8 عدد
  • میخک 4-5 عدد
  • نمک به میزان لازم

دستور تهیه :

  1. برای شروع، برگه زردآلو، برگه هلو و قیسی را خوب بشویید و در آبکش بگذارید تا خشک شوند.
  2. سپس قیسی را در یک لیوان آب خیس کنید تا نرم شود، بعد آن را آبکش کرده و با میکسر نرم کنید تا مانند پوره شود.
  3. زرشک را هم بشویید و بگذارید کاملاً خشک شود. بعد، آن را همراه با ۲ لیوان سرکه و ۴ قاشق شکر به مدت ۱ ساعت خیس کنید. سپس این مخلوط را هم میکس کنید.
  4. حالا پوره قیسی و زرشک میکس‌شده را در یک قابلمه بریزید. نمک و ادویه‌ها را هم اضافه کنید و روی شعله ملایم بگذارید تا بجوشد.
  5. بگذارید مخلوط به مدت ۵ دقیقه بپزد. سپس برگه‌های هلو و زردآلو را به مخلوط اضافه کنید و بعد از ۲-۳ دقیقه جوشیدن، شعله را خاموش کنید.
  6. اجازه دهید ترشی هلو کاملاً خنک شود. سپس آن را در یک بطری شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید.
  7. درب بطری‌ها را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید.
  8. پس از ۳ روز درب بطری‌ها را باز کنید و اگر لازم بود، کمی سرکه یا آب زرشک جوشیده اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند.
  9. ترشی هلو بعد از ۷ روز آماده است و می‌توانید از آن استفاده کنید.

دستور تهیه ۳ مدل ترشی هلو در منزل

بیشتر بخوانید :

مربای هلو انجیری : دستور تهیه مربای هلو

۲ روش آسان برای تهیه خورش هلو یک خورش تابستانی

۲ روش آسان برای تهیه خورش هلو یک خورش تابستانی

خواص دارویی هلو که تاکنون نمی‌دانستید!

  • هلو ملین است و تشنگی را تسکین می‌دهد.
  • این میوه مقدار زیادی ویتامین A دارد.
  • همچنین سرشار از ویتامین‌های C، B2، B1، نیاسین و مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و سدیم است.
  • هلو و برگه خیس‌خورده آن روده‌ها را تمیز می‌کند و به حرکت طبیعی روده بزرگ کمک می‌کند. این عمل دفع را آسان و یبوست را برطرف می‌کند.
  • برای رفع بوی بد دهان می‌توانید هلو بخورید.
  • در افرادی که مزاج گرم دارند، هلو می‌تواند نیروی جنسی را تقویت کند.
  • برای کاهش وزن، هلو مفید است.
  • خوردن هلو سموم را از بدن دفع می‌کند.
  • می‌توانید هلو را له کنید و به عنوان کمپرس برای رفع دل‌پیچه بچه‌ها و دفع کرم روده روی شکم آن‌ها بگذارید.
  • هلو منبع خوب ویتامین A و C و پتاسیم است.
  • این میوه بدن را تقویت می‌کند.
  • هلو خام اشتها را افزایش می‌دهد و صفرا را تحریک می‌کند.
  • هلو ادرارآور است و می‌تواند برای بیماران کلیوی مفید باشد.
  • یک عدد هلو رسیده حدود ۲ درصد فیبر غذایی دارد.
  • این فیبرها عمدتاً در پوست هلو قرار دارد و نوعی فیبر حل شونده در آب است که روده‌ها بهتر می‌توانند آن را جذب کنند.
  • علاوه بر این، هلو یکی از میوه‌های اولیه‌ای است که می‌توان به کودکان داد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه ۳ مدل ترشی هلو در منزل (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا