رسپی

دستور تهیه ۴ مدل از خوشمزه ترین کیک های گردویی + عکس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کیک گردویی خوشمزه

با پیروی از این دستورالعمل، می‌توانید کیک گردویی را به سادگی در خانه بپزید. کیک یکی از بهترین میان‌وعده‌هاست. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک با گردو

1 – کیک شیر و گردو

مواد لازم :

  • آرد: یک و نیم لیوان
  • شیر خشک: نصف لیوان
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • روغن زیتون: یک چهارم لیوان
  • بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای‌خوری
  • شکر: یک و یک چهارم لیوان
  • گردو: نصف لیوان
  • مخلوط رنده پوست لیمو و پرتقال: 1 قاشق سوپ‌خوری
  • نمک: کم

طرز تهیه :

  • فر را روی دما 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
  • آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک کنید.
  • در یک کاسه تخم‌مرغ‌ها، وانیل و رنده پوست لیمو و پرتقال را ریخته و با همزن بزنید. سپس شکر را اضافه کرده و 10 تا 15 دقیقه بزنید تا مایه غلیظ و حجیم شود.
  • روغن را اضافه کرده و چند دور با دور کند همزن بزنید و سپس همزن را خاموش کنید.
  • حالا آرد، نمک و شیر خشک را به تدریج اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا مایه یکدست شود. سپس گردو را نیز اضافه کنید.
  • قالب مورد نظر را چرب کرده و کف آن کاغذ مخصوص قرار دهید. مواد را در قالب ریخته و در فر بگذارید. وقتی رنگ کیک قهوه‌ای شد، فر را خاموش کرده و 10 دقیقه دیگر داخل فر بگذارید.
  • کیک را از قالب خارج کرده و بگذارید خنک شود. می‌توانید کیک را با مواد دلخواه تزیین کنید یا ساده با شیر یا چای میل کنید.

نکته: این کیک هر چه بیشتر بماند، نرم‌تر و لطیف‌تر می‌شود، البته باید در ظرف دردار یا پوششی مناسب نگهداری شود.

separator line

2 – طرز تهیه کیک نسکافه با گردو

مواد لازم :

  • تخم مرغ : سه عدد
  • شکر : 250 گرم (یک و یک چهارم لیوان)
  • آرد : 320 گرم (دو و نیم لیوان)
  • شیر : یک لیوان
  • روغن مایع: یک سوم لیوان
  • نسکافه : دو قاشق غذاخوری سر صاف
  • کشمش : سه قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده (دندان‌گیر باشد): نصف لیوان
  • بیکینگ پودر : سه قاشق چای‌خوری
  • وانیل : یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه :

  1. ابتدا فر را روی دما 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
  2. آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید.
  3. تخم‌مرغ‌ها را حدود نیم ساعت در دمای اتاق بگذارید.
  4. تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را حدود 10 دقیقه خوب بزنید تا مخلوط سفید و کشدار شود.
  5. نسکافه را در شیر حل کرده و به همراه روغن به مایه تخم‌مرغ اضافه کنید و با دور کم همزن دو دقیقه بزنید.
  6. سپس همزن را کنار بگذارید و آرد را به تدریج افزوده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا آرد کاملاً ترکیب شود، پس از آن گردو را اضافه کنید.
  7. مواد کیک را در قالب چرب شده بریزید. بهتر است کشمش‌ها را در کمی آرد بغلطانید و مقداری از آن را در وسط مایه کیک یا روی آن بریزید تا در حین پخت به ته قالب نروند و روی کیک به خوبی پخش شوند.
  8. کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید. زمان پخت حدود 50 دقیقه است.
  9. باید بدانید که دمای فرها متفاوت است و این زمان برای فر استاندارد مناسب است. به عنوان مثال، بخاطر دمای بالای فر من: من این کیک را در دما 140 درجه سانتی‌گراد و به مدت 45 دقیقه پختم.

“““html

  • اگر با حرارت فر آشنا نیستید، بعد از 40 دقیقه حتماً کیک خود را با چنگال تست کنید. اگر مواد کیک به چنگال چسبید، هر 5 دقیقه به آن سر بزنید تا پخته شود. اما لطفاً قبل از 40 دقیقه در فر را باز نکنید. نوش جان!
  • دستور تهیه ۴ مدل از خوشمزه ترین کیک های گردویی + عکس

    separator line

    3 – کیک موز و گردو

    مواد لازم:

    • آرد: 2 پیمانه (300 گرم)
    • پودر شکر: 1 پیمانه (150 گرم)
    • موز رنده شده: 2 عدد (1 پیمانه)
    • کره: 150 گرم
    • گردو: 1/2 پیمانه
    • ماست خامه‌ای: 2 قاشق غذاخوری
    • بکینگ پودر: 2 قاشق چای‌خوری
    • نمک: 1/8 قاشق چای‌خوری
    • تخم مرغ: 2 عدد
    • آب لیمو ترش: 1/4 پیمانه (60 میلی‌لیتر)
    • پوست لیمو ترش رنده شده: 1/2 قاشق چای‌خوری

    دستور تهیه:

    1. پودر شکر را با کره و ماست به مدت 3 دقیقه با همزن بزنید.
    2. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به همراه وانیل اضافه کنید و هرکدام را 2 دقیقه بزنید.
    3. موز رنده شده و آب لیمو ترش را اضافه کرده و 1 دقیقه هم بزنید.
    4. آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و الک کنید و به تدریج به مواد اضافه کنید.
    5. در آخر، گردوی خرد شده را اضافه کنید.
    6. مواد را در قالبی که چرب و آردپاشی شده ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه قرار دهید.

    دستور تهیه ۴ مدل از خوشمزه ترین کیک های گردویی + عکس

    دستور تهیه ۴ مدل از خوشمزه ترین کیک های گردویی + عکس (مرحله به مرحله)

    بیشتر بخوانید :

    دستور تهیه کیک طرح قلب با شکلات + تصویر

    دستور تهیه کیک فنجانی بخارپز داخل قابلمه و بدون فر

    خواص خرما با گردو

    separator line

    4 – کیک گردو با سیب و دارچین

    مواد لازم:

    • سیب رنده شده: 2 و 3/2 پیمانه (رنده درشت)
    • تخم مرغ: 3 عدد
    • آرد: 2 و 2/1 پیمانه
    • شکر: 1 و 2/1 پیمانه
    • روغن مایع: 1 پیمانه
    • بکینگ پودر: 1 قاشق چای‌خوری
    • جوش شیرین: 1 قاشق چای‌خوری
    • آب: 2/1 پیمانه
    • پودر دارچین: 1 قاشق چای‌خوری
    • پودر زنجبیل: 2/1 قاشق چای‌خوری
    • نمک: 4/1 قاشق چای‌خوری
    • گردوی نگینی خرد شده: 1 پیمانه

    دستور تهیه :

    1. شکر و روغن را به مدت 5 دقیقه با همزن خوب هم بزنید و سپس یک به یک تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و حدود یک دقیقه هم بزنید.
    2. حالا آب را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید.
    3. سیب‌ها را در همان زمان که می‌خواهید به مواد اضافه کنید پوست کرده و رنده کنید تا سیاه نشوند، سپس سیب‌ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
    4. تمام مواد خشک را دو بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک به خوبی مخلوط کنید.
    5. گردوها را هم اضافه کنید.
    6. کف قالب را چرب کنید و مواد را در آن بریزید و در فر گرم شده با دمای 190 درجه بگذارید.
    7. بعد از نیم ساعت می‌توانید با فرو کردن چنگال از پخته شدن آن مطمئن شوید و اگر لازم بود بگذارید بیشتر بماند.
    8. پس از اطمینان از پخته شدن، بگذارید کیک خنک شود و سپس از قالب خارج کنید و با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید. من با شکلات قهوه‌ای و سفید که به روش بن ماری ذوب کرده بودم، تزیین کردم.
    9. می‌توانید کمی کشمش هم اضافه کنید اگر دوست داشتید.

    دستور تهیه ۴ مدل از خوشمزه ترین کیک های گردویی + عکس

    سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا